Business

Det er som regel altid et godt tegn, hvis en virksomhed har brug for at udvide og få mere plads.

Virksomhed

Boxit

Telefon

86 36 37 00

E-mail

aarhus@boxit.dk

Webside

https://www.boxit.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 22. april

Udvid virksomheden med en container

Er der brug for at udvide, så betyder det som oftest, at virksomheden er i vækst og har brug for at råde over mere plads til de varer eller ydelser, den leverer til sine kunder. Det er dog ikke altid lige let, overskueligt eller billigt at udvide eksempelvis lagerpladsen – hvis der skal bygges flere bygninger, vil det sommetider kræve, at man flytter til et nyt sted, det kræver byggetilladelser, det tager tid og det kan let koste mange penge.

Derfor kan en god løsning være at anskaffe en eller flere containere, som enten midlertidigt eller permanent kan benyttes som en del af virksomheden.

Ekstra lagerplads

En container, der bliver placeret bag ved butikken ved siden af det lille lager eller et helt andet sted, er god at bruge som ekstra lagerplads. Der findes standard containere i varierende størrelser og med forskellige funktioner, så der er noget for enhver smag. En virksomheds fjernlager kan eksempelvis snildt være i en container, og så kan de varer, der bliver solgt flest af, være på det almindelige lager, så de er hurtige at komme til.

Specielle containere lige til din virksomheds behov

Der findes et stort udvalg af forskellige typer containere, så der er helt sikkert noget for lige netop din virksomhed. Hvis du eksempelvis opbevarer varer, som ikke tåler den mindste fugt, kan du investere i en isoleret container, som holder kulde og kondens ude, og derved beskytter produkterne bedst muligt. Du kan også vælge en container med lys og elinstallationer, så du let kan se og finde de varer, du har brug for, eller hvad med en container i en speciel farve, som matcher din virksomhed, og hvor dit logo og navn et malet på? Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser, så køb en container og udvid virksomheden.