Business

Er du træt af rygsmerter, nakkesmerter og gentagende tunge løft? Hvis du kan svare ja til dette, er det måske på tide, at dig og dit firma anskaffer jer professionelt løfteudstyr.

Virksomhed

Alvac Industry

Adresse

Nybovej 33, 7500 Holstebro

Telefon

+45 97 81 03 04

E-mail

sales@alvac-industry.com

Webside

https://alvac-industry.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 3. juni

Skab den perfekte arbejdsplads med hjælpen fra en vakuumløfter

Hvis du til daglig befinder dig på et lager, så ved du også, at tunge løft ikke kan undgås. Du kan dog hjælpe dig selv, din kollega og din ryg ved at erstatte de manuelle løft med hjælpen fra en maskine – heriblandt en vakuumløfter.

En tilpasselig og smart teknik

En vakuumløfter fungerer ved, at den suger sig fast til et givent emne ved hjælp af et undertryk, som skabes af en motor, der kører på eksempelvis strøm eller benzin. Derved bliver det betydeligt meget lettere at løfte tunge emner, som næsten er umulige at løfte kun med armkræfter. En vakuumløfter er derudover smart at anvende, da den kan tilpasses til mange forskellige emner – deriblandt:

- Papkasser

- Tønder

- Plader

- Møllevinger

En vakuumløfter sikrer samtidig et skånsomt løft, som ikke kan garanteres ved manuelle løft. Derudover skåner den dig også for tunge løft, hvilket din ryg, nakke og skuldre vil takke dig for senere.

Fra 2 kg til 20 tons

Med en vakuumløfter er det som sagt muligt at løfte emner med mange forskellige overflader. Derudover kan vægten på det emne, som du forsøger at løfte også være meget variabel, da der findes flere typer af vakuumløftere, som kan håndtere forskellige emner. En vakuumløfter er også med til at øge effektiviteten på din arbejdsplads, da den er mere præcis og holdbar, end hvis du selv skal flytte de tunge genstande.

Vakuumløftere kan derudover med fordel anvendes til uhåndterbare emner, som du ønsker at flytte forsigtigt uden at gøre skade på selve emnet. Dermed er det et oplagt løfteudstyr at tilføje til en hvilken som helst arbejdsplads inden for industri eller lager.