Business

Det er let at spare penge på printerpatroner, hvis du ved, hvor du skal kigge henne.

Virksomhed

BilligToner.dk ApS

Adresse

Bellahøjvej 129, 2720 Vanløse

Telefon

70 27 66 66

E-mail

info@billigtoner.dk

Webside

https://www.billigtoner.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. juli

Sådan sparer du mange penge på printerpatroner

Online finder du masser af printerpatroner, som koster en brøkdel af dem, som du køber i butikker eller hos det firma, som din printer er fra.

Det er også let at vælge mellem en række mærker, når du gør det online. Så hvis du skifter printer, kan du stadigvæk benytte den samme hjemmeside, når du skal have printerpatroner.

Se det store udvalg her.

Køb aldrig de originale printerpatroner

Hvis du gerne vil spare penge, skal du aldrig købe de originale printerpatroner. Du sparer simpelthen ingen penge på dem, og de virker ikke bedre, end hvis du køber nogle af de mange de kompatible mærker.

Det er ikke særlig svært at efterligne de originale printerpatroner, så du skal ikke være bange for, at der sker noget med din printer, selvom du ikke køber de originale.

Det er klart, at hvis du spørger det firma, som du har din printer fra, så kan de ikke love dig, at de kompatible printerpatroner kommer til at virke. De vil endda sige, at de ikke kan garantere, om printeren går i stykker, hvis du benytter dem.

Det betyder ikke, at du skal være bange for at bruge en kopi. De kan ikke sige god for andre ting end deres egen produkter. Det giver god mening.

Men vi vil altid anbefale dig, at du skal købe et af de mange kopimærker, fordi de virker ligeså godt, og du sparer så mange penge, når du køber dem. Vi har aldrig hørt om nogle historier, hvor der skete noget ved at bruge et andet mærke i sin printer.

Udover at der ikke står samme firmanavn på printerpatronerne, vil du ikke kunne se nogen forskel på dem og de originale. Køb dem som er billigst.