Business

Der findes mange fordele ved at anvende en vakuumløfter.

Virksomhed

Alvac Industry

Adresse

Nybovej 33, 7500 Holstebro

Telefon

+45 97 81 03 04

E-mail

sales@alvac-industry.com

Webside

https://alvac-industry.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. juli

Sådan øger en vakuumløfter sikkerheden på danske arbejdspladser

En vakuumløfter er noget af det løfteudstyr, som er med til at gøre flere danske arbejdspladser til nogle af de mest sikre i verden.

En vakuumløfter fungerer ved, at den sættes fast på det, som skal flyttes. Det fascinerende ved det er, at den kan flytte genstande fra mellem 2 kg til 20 tons, alt efter hvilket flytteudstyr du vælger.

Ingen små eller store løft med ryggen

Når man vil undgå nedslidning over tid, er det vigtigt, at man ikke anstrenger sin krop unødvendigt. Alt for mange mennesker løfter forkert. Her kan en vakuumløfter hjælpe, fordi hvis I skal flytte en pakke på 2 kg fra A til B, så ville de fleste tænke, at det kan de da sagtens lige gøre.

Problemet er, at selv et lille løft er hårdt for kroppen, hvis du gør det flere gange om dagen i flere år. Med en vakuumløfter suges den fast til pakken, og så kan den blive løftet op og flyttes derover, hvor den skal være.

Fordelen er her, at ansatte kan stå op uden at skulle bøje sig ned. Det er ikke sundt hele tiden at skulle bøje os, da det kan blive hårdt for dine knæ og hvis du løfter forkert, kan det også være hårdt for din ryg.

Tunge løft skal du bruge løfteudstyr til

Det er klart, at alle virksomheder, som foretager tunge løft, skal have løfteudstyr. Som sagt kan du få løfteudstyr, som kan løfte helt op til 20 tons, så der er noget for alle derude.

Det er lovkrav og selvfølgelig kan du slet ikke løfte 20 tons. Men selv med mindre skal du forlange løfteudstyr.

Virksomheder har øget sikkerheden markant ved at arbejde med virksomheder, som kan fortælle dem, hvordan de øger sikkerheden. Det er de færreste, som først har lyst til at skabe bedre sikkerhed, når arbejdstilsynet kommer forbi.