Business

Alle mænd vil gerne have store arme.

Virksomhed

BodyLab

Telefon

96 525 525

E-mail

kundeservice@bodylab.dk

Webside

https://www.bodylab.dk/shop/frontpage.html

Annonce Virksomhedsprofil - 28. august

Sådan får du store overarme gennem træning

Mange starter nok deres træningskarriere med det mål at få store overarme. Også selvom man ikke træner decideret for større arme, så er det ikke noget, man vil brokke sig over – hvis du nu er ærlig.

Problemet med at træne arme er, at man i starten oplever gode resultater og en god vækst. Efter noget tid begynder resultaterne dog at komme langsommere, og man kan til sidst ikke rigtig fornemme nogen forskel.

Det er på dette tidspunkt, at du skal begynde at lave ændringer i din træningsplan og begynde at kigge på de mere avancerede teknikker.

Glem ikke basisøvelserne

Uanset hvor avanceret du gerne vil gøre din armtræning, så må du aldrig glemme basisøvelserne. De store basisøvelser såsom bænkpres, skulderpres, pullups, rows og så videre bør altid danne fundamentet for din jagt på større overarme. Ønsker du arme som Arnold? Så læs artiklen ”Arme som Arnold” her!

Ikke nok med, at de store flerledsøvelser træner flere muskler, har de også langt mere potentiale for muskelvækst og styrke, end de isolerede øvelser har. Så husk på, at når du bliver stærkere i de store basisøvelser til overkroppen, får det også en positiv effekt på dine armmuskler. Husk derfor altid at få dem med. Men skal jeg så glemme at træne mine arme?

Husk at prioritere din armtræning

Nej. Hvad der menes i tip #1 er, at det bare er at spænde ben for sig selv, hvis man ikke tager hensyn til de vigtigste dele i overkropstræningen.

Hvis du ønsker at få større overarme (og samtidig er villig til at lægge arbejdet i det), så skal du træne dine arme specifikt. Det vil altså sige, at du skal prioritere din armtræning over din øvrige træning.

Mange, som ønsker at få større arme, kører lige 2-3 sæt halvhjertet armtræning, og forventer at se store arme i den nære fremtid – spoiler alert: det sker ikke.

Man ønsker måske at få overstået sin tur i fitnesscenteret efter en lang træning. Derfor kan armtræningen godt blive overstået hurtigt – og det ses ved resultaterne. Derfor bør du altså træne dine arme med samme viljestyrke, som du træner dine andre muskler. Og en effektiv armtræning behøver ikke nødvendigvis tage lang tid – 2 eller 3 øvelser er nok. Så længe du bare gør dem rigtigt.

Glem for Guds skyld aldrig dine triceps

Man har næsten fra barnsben lært at store arme, er lig med store bicepsmuskler. Og derfor kommer mange til at fokusere alt for meget på deres biceps, og derfor bruge en masse tid og kræfter på at træne dem. Det har så den konsekvens, at mange glemmer at træne deres triceps. Dine triceps er nemlig mindst ligeså vigtige som din biceps. Tricepsen er nemlig en større muskelgruppe end bicepsen, og derfor er der større potentiale i din triceps.