Business

Det kan være en god ide at investere i en seng af høj kvalitet, da den med garanti kan gøre søvnen bedre for dig.

Virksomhed

Startpakke.com

Adresse

Borupvang 2b, 2750 Ballerup

Telefon

20758564

E-mail

kontakt@startpakke.com

Webside

https://startpakke.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 26. oktober

Invester i en god nats søvn

De mørke efterårstimer kryber sig nærmere. Snart er det mørkt, når du står op, men også når sengen igen kalder. Det er dog ikke altid en fornøjelse at komme i seng. Og slet ikke, hvis din seng er for hård, den ikke er ordentlig affjedret eller den blot er blevet for gammel og slidt. Du skal gå i seng med glæde, hvilket du kan gøre ved at investere i en god nats søvn. Morgendagen bliver lidt bedre og smilet lidt større efter en dejlig nat. Med din investering kan du endda prøve at finde den bedste kontinentalseng netop til dig.

Et godt valg til din krop

En kontinentalseng er én af de mage sengetyper, du kan få. Det, du får ved præcis sådan en seng, er noget mere støtte til din krop. Ovenikøbet får du også lidt mere luksus, som vil få dig til at drømme sødt.
Opbygningen i en kontinentalseng indeholder 3 lag, hvor det nederste lag er en boxmadras, det midterste lag er en springmadras, mens det øverste lag indeholder topmadrassen. Da alle hver især har deres egne sovevaner skal du gøre dig nogle overvejelser inden dit køb. Det er nemlig vigtigt, at du får valgt en madras, der giver dig de mest optimale forhold at sove under.

Din vægt

For at opnå de optimale forhold skal du finde den korrekte fasthed af madrassen. Her spiller din vægt en stor rolle. Hvis din vægt er under 75 kg, kan du med fordel vælge en madras, der er blødere, end hvis du vejer over 95 kg, hvor en mere fast madras vil være det bedste valg.

Du kan også stille det således op:

- Under 75 kg skal du have pocketfjedre og medium fasthed

- Mellem 75 og 95 kg, pocketfjedre og fast fasthed

- Over 95 kg, multi pocketfjedre og fast fasthed