Business

Det har aldrig været lettere at udvide sin forretning til flere sprog. Alligevel er det de færreste virksomheder, som gør det.

Virksomhed

DO Translations ApS

Adresse

Toldboden 3, 2. d., 8800 Viborg

Telefon

+45 40 60 10 66

E-mail

info@dotranslations.com

Webside

https://dotranslations.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. juli

Fremstå professionel på andre sprog

Ofte tager det flere år for dem at udvide til andre lande, selvom de burde gøre det inden for det første år.

Du kan ligeså godt få oversat jeres firmahjemmeside til alle de store europæiske sprog, fordi det giver jer mulighed for at ramme bredere. Især webshops bør sælge alle steder, for det kræver ikke, at du kan snakke tysk, fordi du sælger noget til tyskere. Flere udvider ved hjælp af professionelle oversættere.

Udvid dine markedsandele

Det er begrænset, hvor stor din virksomhed kan blive, hvis du kun holder dig til det danske marked. Derfor vil vi anbefale dig, at du udvider til hele Europa. Det er underligt, at de fleste virksomheder kun handler med Norge og Sverige, når de har adgang til store markeder i England, Frankrig og Tyskland.

Hvis du har en webshop, bør du få oversat din webshop til alle disse sprog. I starten kan du køre alt kundeservice på engelsk. Når du får flere kunder i Tyskland, kan du hyre en billig studentermedhjælper til at stå for alle tyske henvendelser.

Mange danske virksomheder udvider ikke, fordi de tror, at der er for mange problemer forbundet med at handle med Tyskland. På grund af EU har det aldrig været lettere at sælge produkter til Tyskland, så der er ingen undskyldning for, hvorfor du ikke allerede gør det.

Alle brancher kan udvide til Tyskland

Mange store tyske virksomheder er gode til engelsk, men du får stadigvæk lettere kunder, hvis du skriver og optager tysk indhold til tyskere. Du skriver bare at henvendelser vil være på engelsk i starten.

Med flere kunder bør du hyre sælgere og konsulenter på tysk. Dem kan du eventuelt hyre i Tyskland. Inden for et år kan du have en stor virksomhed i Tyskland.