Business

At holde store arealer med græs ved lige, så de altid står flotte og grønne, er ikke bare lige noget, man gør.

Virksomhed

DK-Tec

Adresse

Ærøvej 8, 5800 Nyborg

Telefon

66 12 82 22

E-mail

info@dk-tec.dk

Webside

https://www.dk-tec.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. juni

Få smukke græsarealer med det rigtige udstyr

Det kræver viden og ikke mindst det helt rigtige udstyr. Ved at investere i en professionel brakpudser til traktor kan du let og bekvemt nyde grønt græs året rundt.

Vælg den rigtige brakpudser

Der er stor forskel på, hvilken brakpudser du bør vælge alt efter, hvor stort et areal, der skal klippes. Brakpudsere fås i mange størrelser, og skal du i gang med at trimme et stort areal, kan en brakpudser med en større klippebredde være at foretrække. En brakpudser er rigtig god til græsarealer uden de store forhindringer og ujævnheder, og den kan endvidere indstilles i højden, så du selv kan styre, hvor tæt en klipning, du ønsker.

Skal du klippe tilvoksede områder med skæve hældninger og diverse beplantning, kan det være en fordel at se efter en slagleklipper. Den er konstrueret med hammerslagler, som gør den særdeles anvendelig til mere genstridige områder.

Er en brakpudser ikke dyr?

Jo, det kan man sige. Det er selvfølgelig en forholdsvis stor investering at købe en brakpudser. Men er du ejer af store grønne arealer, er pengene hurtigt tjent ind igen. Det er tidskrævende at holde marker og enge ved lig, og efter devisen ”tid er penge” er en sådan investering givet ret godt ud. Der findes også andre alternativer til en billigere investering:

- Du kan eksempelvis gå sammen med en god ven eller et familiemedlem om at købe en brakpudser. På den måde har du stadig gavn af fordelene som ejer, mens udgifter til køb og vedligeholdelse halveres.

- Du kan også gå på jagt efter en brugt brakpudser, hvilket ikke bare kan ses på kontoudtoget men også på klimaaftrykket. Og det er da værd at tage med, ikke?