Business

Som veteranerne inden for syning nok allerede er klar over, så er denne ædle kunstart blevet relativt moderniseret – det er jo uundgåeligt i vores højmoderne verden.

Virksomhed

Rito

Adresse

Gyrovej 1, 7800 Skive

Telefon

+45 71 99 98 44

E-mail

info@rito.dk

Webside

https://rito.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 11. april

Brug moderne syning til at lave et rustikt, retro og royalt look

Den victorianske syerske, der sad ved kæmpe symaskiner, komplet med jernhjul og træoverfalde, kunne næppe færdes inde for faget nu om dage – og vice versa. Endnu længere tilbage i historien blev teknikker som broderi brugt til at designe og pryde klæder i middelalderen. Broderi kan også spores længere tilbage og har dermed en cementeret plads i historiens tøjdesign. En plads som nu har en ekstra stor plads, da begreber såsom eksempelvis retro er i højsæde.

Ydermere har broderi også evnen til at give en særdeles rustikt og nærmest royalt look, da vi instinktivt sammenligner teknikken med de ældgamle klæder, som vi ser i film og på museer. Derfor kan et broderi-belagt stykke tøj give ekstra point blandt dine medmennesker, og det er endda ekstremt nemt at udføre kreativt broderi.

Hvordan kan broderi gøre mine kreationer mere kreative?

Broderi skiller sig lidt ud fra standard syning (og til dels strikning), fordi det giver rig mulighed for mere variation og kreativ frigørelse. Broderi er en pensel frem for en malerrulle. Normal mekanisk syning kan selvfølgelig skabe miniskule detaljer, men den har sine restriktioner. Broderi påføres ovenpå på eksempelvis et allerede syet tæppe. Det er din mulighed for at male videre på dit kunstværk. Hvordan kan man male videre?

- Du kan gøre de allerede detaljerede dele endnu mere detaljerede og kryptiske

- Du kan tilføje andre materialer, der kan give en interessant dybde i klædet

- Du kan brodere helt specielle elementer ind som perler, hvilket virkelig får klædet til at tage det næste skridt

- Du kan brodere oveni det allerede broderede og give en 3D-fornemmelse i klædet, når man beskuer det