Laulund Motorsport har haft et suverænt resultat-år

SÆBY: Ikke mange forældre kan pynte sig med to danskemestre på teenageværelserne og samtidig i samme sæson i Dansk Motorsport.

Dette er lykkedes for det lille familiedrevne Motorsportsteam, som i sæsonen 2019 har tilbagelagt mere 3000 Kilometer på landevejene i motorsportens tegn.

Familieteamet, drives af far Jan, og mor Anja, og det er deres to børn, Mathilde på 19 og Mathias på 14 der styrer slagets gang på diverse racerbaner landet over.

Mor Anja ordner alt det praktiske op til løbende, og Jan sørger for at maskinerne virker optimalt hjemme fra værkstedet i Volstrup.

Ud over de fire i familieteamet, så er familien som oftest omringet af den øvrige familie og venner, samt teamets sponsorer, som gerne tage med til diverse løb.

Teamet har som beskrevet kørt sig til to Danmarks mesterskaber i henholdsvis Crosskart 125 ( Mathias) ccm og Rallycross 0-1250 cccm klassen (Mathilde).

Det er med resultatet i 2019, Mathias tredje Danmarks Mesterskab i Crosskart, og Mathildes første ovenikøbet i hendes debutsæson i Rallycross.

Teamet går nu på en velfortjent vinterpause, hvor tiden kan bruges på at servicere, rette bulerne ud fra året der er gået.

For de fleste motorsports udøvere og teams, herunder Laulund Motorsport så bruger man vinteren til at planlægge den kommende sæson.

Uden tvivl får vi Laulund Motorsport, at se på de danske offroadbaner i den kommende sæson 2020, men man ved aldrig i hvilken konstellation, men med garanti er det helt fremme hvor det sjovt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...