Flere end 100 deltog i juletræsfesten hos de kommunale dagplejere

ØSTERVRÅ: Det var ingen problemer med at nå rundt om juletræet hos de kommunale dagplejere i Østervrå. Flere end 100 havde taget imod invitationen til årets juletræsfest, der også havde besøg af Nissemor.

Forældre, bedsteforældre og oldeforældre var inviteret med til årets Julefest, som fandt sted i fredags i Østervrå Kulturhus.

Alle blev budt hjerteligt velkommen, og dagplejerne gav udtryk for glæde over den flotte opbakning. Alle hjalp derefter hinanden med at råbe højt og længe på Nissemor, og det gav pote.

Gaver og slikposer

Nissemor var i rigtig højt julehumør, og snart havde hun fået alle guidet rundt om træet, hvor der blev danset og sunget suppleret med et par sanglege. Den travle nisse havde fået assistance af Nissefar, som havde sørget for at sætte en stor sæk fyldt med gaver ude i kulturhusets indgang. Gaverne blev delt ud til børnene, og senere kom Nissemor også rundt med en slikpose – det der jul, det er nu ikke så tosset!

Al den traven kræver lidt ny energi, og heldigvis blev der serveret lune æbleskiver, kaffe, saft, mandariner og pebernødder, mens snakke gik lystigt ved bordene.

ÅB

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...