Byen kæmper fortsat og er endnu tættere på, at realisere projektet end nogensinde før

VOERSAA: Søndag samledes en stor del af Voersås indbyggere til borgermøde vedrørende den nye butik ”Min Købmand”. Et projekt, som i sin tid blev sat i gang af gruppen ”Østkystens Guld”.

Der var sat 130 stole frem, hvilket slet ikke var nok, så alle gymnastikredskaber blev også trukket frem, så alle kunne få en siddeplads.

På mødet blev det besluttet, at arbejdsgruppen arbejder videre, hvilket udløste et stort bifald fra salen.

At sammenholdet er stort i den lille by, hersker der ingen tvivl om.

Og kunne sammenholdet måles i det antal kager som blev leveret fra frivillige, efter et opslag på Voersaas Facebookside, hvor frivillige bagere kunne melde sig, så skal den butik nok blive en bragende succes.

Foran arbejdsgruppen ligger stadig mange timers arbejde.

Der skal blandt andet foretages geotekniske undersøgelser, laves ny lokalplan, plantegning af butik, indhentning af tilbud, byggetilladelser, første spadestil, rejsegilde og meget mere inden dørene til Min Købmand i Voeraa kan slå dørene op.

- Lige nu jagter vi alle de kroner vi kan få tilsagn om. For jo flere penge vi har til opstart, desto færre penge skal vi ud og låne til projektet.

- Dermed får vi også et bedre udgangspunkt og et bæredygtigt projekt i den sidste ende, fortæller Mette Hardam, som er en del af arbejdsgruppen.

- Derfor søger vi, de næste par måneder, sponsorer på livet løs. Så står man som privatperson eller firma og gerne vil bakke op, så takker vi ja, understreger Mette Hardam.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...