For andet år er Hjerteforeningen og Sæby Motions Cykel Club gået sammen om at arrangere i alt fem cykelture

SÆBY: For andet år er Hjerteforeningen og Sæby Motions Cykel Club gået sammen om at arrangere i alt fem cykelture på alle onsdage i maj måned klokken 18.30 med start og mål ved Havnekiosken Klostergyden 9 ved Sæby Havn.

For at højne interessen for turene er Diabetesforeningen også gået aktiv ind som medarrangør.

Alle foreningerne er enige om, at motion på cyklen er sundt for hele kroppen og som modvirker mange livsstilssygdomme. Og ved at cykle sammen med andre giver det samtidig gode sociale relationer.

Ruterne er på blandet underlag med asfalt og grus. Da ruterne ikke er afmærkede, køres der efter kort eller man kan på sin mobiltelefon indscanne ruten via QR-koden, som man får ved startstedet. Der vil være repræsentanter fra de arrangerende foreninger til stede med hjælp og vejledning.

Den 1., 15. og 29. maj kan der vælges mellem tre rundstrækninger syd for Sæby, (nedenom og hjem) på henholdsvis 16, 25 og 34 kilometer.

Den 8. og 22. maj kan der vælges mellem tre mere kuperede rundstrækninger nord for Sæby, (ovenom og hjem) på henholdsvis 10, 18 og 24 kilometer.

Det er ganske gratis at deltage og præmien består i en herlig cykeltur sammen med andre i den flotte natur omkring Sæby.

Turene er for alle i alle aldre og kan gennemføres på en ganske almindelig cykel. Husk, at der skal køres med cykelhjelm og det vil være klogt at tage en flaske vand med.

Hvis man har mod på flere cykelture sammen med andre har Diabetesforeningen og Hjerteforeningen i Frederikshavn to hold, der kører hver mandag klokken 17.00 fra De Frivilliges Hus, Danmarksgade 12. Det er gratis at deltage og der cykles i perioden 1. april til ca. 1. november.

Sæby Motions Cykel Club starter et nyt begynderhold op med start fra Sæby Fritidscenter hver torsdag kl. 18.00 fra Sæby Fritidscenter, første gang den 2. maj.

Her vil der blive instrueret i gò stil på vejene, teknik og kørsel i grupper. Første måned er kontingentfri.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...