Heltene fra Hamr Down FMX Danmark optræder i Sæby

Hamr Down FMX Danmark besøger Sæby i påsken den 31 marts.

Det hurtigt-kørende firma leverer Freestyle Shows i verdensklasse, der trækker rigtig mange mennesker til. Det er et dansk FMX Team, der tournéer rundt i både Danmark og resten af verden, hvor vilde opvisninger er kendetegnet for underholdningen.

Firmaet er den eneste i Danmark, der producerer shows, hvor der springes fuld FMX distance - altså 22 meter, hvilket er det samme som hos bl.a. de kendte X Games, X Fighters, FIM Freestyle World Night Of Jumps.

Shovet er de eneste, der har FMX kørere, der ligger solidt plantet blandt de top 15 bedste i hele verden, og de eneste, der har kørere, som laver komplette backflip tricks.

Ved shows er der typisk 3.000 tilskuere, og i udlandet samt de større danske byer endnu flere.

De to bedste FMX kørere, der leverer backflip tricks er den tyske Tobias Finck og den danske Alex Porsing. Finck har mange års erfaring som fuldtids-professionel FMX kører og med shows og FMX turneringer verden rundt.

Alex Porsing er ved at være et kendt navn i Danmark, blandt folk som har interesse for ekstremsport. Han er 23 år gammel, fuldtids professionel Freestyle Motocross Kører de seneste fire år og den overlegent bedste FMX kører i Danmark. Han har præsteret en ottendeplads ved det officielle FIM FMX VM 2015, kørt show med Nitro Circus i Brøndby, fik førsteplads plads til Night Of Freestyle med bedste whip, bedste trick og bedste synchro, samt et show Herning Supercross flere gange.

Desuden har han været fast FMX kører i Rockstar Energy Europa Tour 2016, og deltaget til Red Bull X Fighter Jams

Alex Porsing er den første dansker nogensinde til at lande et langdistance Backflip, samt konkurrere på internationalt niveau.

- Vi glæder os utrolig meget til at få besøg af showet påske lørdag på Sæby Torv - og vi kan rolig sige, at der bliver fuld fart i Sæby på denne dag. Der vil blive udført tre shows, nemlig kl. 12.,13. og kl. 14. Mellem showene er der tid til at få autografer fra kørerne og en god snak. Desuden er der igen besøg af Bimse og Bamse, der deler flotte påskeæg ud til fremmødte børn.

Så en påske lørdag med spændende show - det bliver en vild happening i Sæby den 31. marts.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...