Sæby-butikkerne klar med gode bud på den rigtige måde at markere dagen på

SÆBY: Fredag den 14. februar er det Valentinsdag. En dag, som er kendt som ”de elskendes helligdag”. På denne dag udveksler par blomster, chokolade, kort eller andre former for kærlighedsgaver.

Valentinsdag er i Danmark en forholdsvis ny tradition, men som med årene har vundet mere og mere indpas.

Og selv om langt de fleste nok vil betegne Valentinsdag som en importeret og sukkersød amerikansk begivenhed, så kommer vi ikke uden om, at dagen er blevet ganske populær – ikke bare i Danmark, men i hele verden.

Selv i Sæby har butikkerne også lagt sig i selen for at minde om denne romantiske ”helligdag”.

Til eksempel kan man I SuperBrugsen Sæby købe en Valentinskage på mørk valnøddebund med chokoladeovertræk, hindbærfromage, pyntet med bær og hjerter.

Eller hente en smuk buket, chokolade, vin eller Valentinsmenu i MENY Sæby.

Hos Torvets Kaffe og Chokolade kan man få alverdens lækkerier, og er man til en buket, så er fristelserne store hos Bellis Blomster.

Hos Ostefruen meldes der også klar, med oste- og tapasplatte, som passer perfekt til to.

Så der er alle muligheder, i Sæby, for at få en dag og aften fyldt med romantik og kærlighed.

Vil man sikre sig lidt af denne romantik uden at skulle stå alt for meget i kø, så anbefales det fra alle butikker, at man forudbestiller.

Og skulle man allerede nu have købt kortet og bare ikke ved, hvad man skal skrive, så findes der mange kloge ord om kærlighed.

Så om man er til citatet: ”Kærlighed gør blind, ægteskab giver synet tilbage” eller ”Sand kærlighed begynder der, hvor der ikke ventes gengæld” eller ”Det vigtigste i et forhold mellem to mennesker er, at den ene skal være god til at modtage ordrer”. Ja, så er der jo nok en lille sandhed i dem alle.

Rigtig glædelig Valentinsdag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...