Alle der lyst til at give deltagerne ved Special Olympics en fantastisk oplevelse er inviteret til møde 4. marts

Flere end 1.000 deltagere fra fem nationer ventes til Special Olympics Idrætsfestival i Frederikshavn 15.-17. maj. Alle, der har lyst til at tage del i værtskabet, inviteres til infomøde 4. marts i Arena Nord

Når Frederikshavn er værtsby for Special Olympics Idrætsfestival i weekenden 15.-17. maj, sættes alle sejl ind på at leve op til festivalens slogan ”Sport med et smil”. Frederikshavn Kommune, der arrangerer idrætsfestivalen i samarbejde med Handicapidrættens Fællesråd og Parasport Danmark, forventer mindst 1.000 atleter fra Danmark, Norge, Sverige, Finland, Færøerne, Island og Tyskland. Flere end 700 atleter har allerede tilmeldt sig. Og de skal opleve værtskab i verdensklasse:

Hver eneste deltager skal føle sig velkommen og tryg. Special Olympics Idrætsfestival 2020 skal være en oplevelse for livet for vores gæster og en fest for de frivillige, siger Tove Varmløse Malmberg, udviklingsmedarbejder, Udvikling og Erhverv, Frederikshavn Kommune.

Alle er velkomne til infomøde

Der er kaffe på kanden og kage til alle, der deltager i infomødet onsdag den 4. marts kl. 19.00 – 20.30 i Arena Nord, Harald Nielsens Plads 9 i Frederikshavn. Tove Varmløse Malmberg og Søren Vestergaard Pedersen, idrætskoordinator i Frederikshavn Kommune, er klar til at tage imod:

- Vi har en masse spændende på programmet, som vi gerne vil fortælle om på infomødet, hvor alle er velkomne - uanset, om du kommer for at høre om Special Olympics Idrætsfestival, eller fordi du gerne vil hjælpe, siger Tove Varmløse Malmberg.

Er du interesseret i at høre mere om idrætsfestivalen, og hvordan du kan deltage som frivillig?

Så meld dig til infomøde senest 3. marts til Tove Varmløse Malmberg, toma@frederikshavn.dk, mobil 2948 6190.

FAKTA

Special Olympics Idrætsfestival afholdes hvert andet år og er Danmarks største sportsbegivenhed for idrætsudøvere med udviklingshandicap. Special Olympics er anerkendt af IOC og er således den eneste sportsbegivenhed ud over OL, som har ret til at bruge den olympiske ild.

Special Olympics Idrætsfestival 2020 arrangeres i et samarbejde mellem Parasport Danmark, Frederikshavn Kommune og Handicapidrættens Fællesråd. Vi forventer 1.000-1.200 deltagere fra Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Færøerne og Tyskland. Deltagerne får mulighed for at deltage i følgende idrætsgrene: Atletik, badminton, boccia, bowling, golf, gymnastik, floorball, fodbold, håndbold, ridning og svømning.

Læs mere på Special Olympics Idrætsfestival på hjemmesiden: https://so-if.dk/

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...