Tæt fokus på de danske slægtsforskere

SÆBY: Ved du hvem du er.

Det spørgsmål er titlen på en række populære TV-programmer, som har medvirket til at gøre slægtsforskning til en meget populær hobby. Kirsten Sanders ved hvem hun er.

Hun er selv aktiv slægtsforsker med en privat database på over 20.000 personer og hun underviser også i Slægtsforskning.

Så det og meget andet kan man få styr på, når Saltlandets Historiske Forening For Sæby og Omegn holder orienteringsmøde om foreningen Danske Slægtsforskere I Manegen, Rådhuspladsen 2, 9300 Sæby tirsdag 15. januar kl. 19 i samarbejde med Slægts- og Lokalhistorisk Forening i Frederikshavn-

Kirsten Sanders, formand for Danske Slægtsforskere, orienterer om foreningen og dens aktiviteter med særligt fokus på de områder, der berører lokalforeningerne og deres medlemmer.

Hendes aner kommer fra næsten hele Danmark med gode og dybe rødder i den sjællandske muld, i Aarhus (Øvle-slægten), i Ribe (Anders Sørensen Vedel) samt i Biersted og Aaby.

Danske Slægtsforskere er en landsdækkende organisation bestående dels af ca 7.500 direkte medlemmer, dels af 40 lokalforeninger rundt i hele Danmark.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...