Østervrå Kulturhus fik besøg af Popsi og Krelle

ØSTERVRÅ: Hun synger og han spiller guitar – det har deres egen youtubekanal, og det er virkelig et hot navn hos de yngste. I lørdags gav de to julekoncerter for fulde huse – én i Sæby og én i Østervrå.

250 børn og voksne myldrede ind i Østervrå Kulturhus lørdag eftermiddag.

Børnene i den absolut yngste alder var kommet for at møde deres youtubeidoler Popsi og Krelle – forældrene for at bakke op om det unge publikum i alderen fra 0-5 år.

– Kender I den om Mariehønen Evigglad, indledte Popsi koncerten, og det gjorde det unge publikum, som straks var med på - både sang og fagter. For det handler nemlig om at få hele kroppen med, når Popsi og Krelle går på scenen med de gamle kendte børnesange og egne sange peppet godt op.

Den kendte indledningssang var forspillet til de måske lidt mere ukendte julesange, men her var børnene også godt kørende i både Rudolf med den røde tud, Søren Banjomus, På loftet sider nissen osv. Undervejs fik de musikalske gæster input og hjælp fra et ivrigt publikum, der også var helt klar, da Popsi opfordrede til at danse med.

Der var plads til det hele. På forskellig vis var hele salen grebet af den gode musik og sang, som blev leveret med et højt energiniveau. De ældste børn slog sig løs, de lidt yngre hoppede rundt, legede med de store hvidprikkede balloner, som var spredt ud over salen. Andre dansede ivrigt sammen med deres forældre, og så var der dem, der lige skulle se tingenen lidt an, trygt i mors eller fars favn, men alligevel meget optaget af, hvad der foregik.

En halv times sang og musik er sikkert max. for aldersgruppen, men til gengæld giver både Popsi og Krelle sig rigtig god tid både før og efter koncerten. De snakker og giver krammere i et væk, og det var der rigtig mange, der benyttede lejligheden til.

Koncerten i Østervrå var den anden af to. Lørdag formiddag slog børn og voksne i Sæby sig løs sammen med de musikalske kendisser.

De i alt 500 billetter, som Bibliotek og Borgerservice Frederikshavn stod for salget af blev i øvrigt udsolgt på lidt under to døgn, så ingen tvivl om, at Popsi og Krelle de er hot – julehot!

ÅB

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...