SÆBY: I år var der igen stor opbakning til Loop Sæbys indsamling til Lyserød Lørdag.

- Det er niende år i træk, at vi deltager. Vores lokale U15 fodbolddrenge fra IF Skjold Sæby og søde Marius og Emilie var alle friske til at bakke op med Lyserød Lørdags billeder. Lene fra Torvets Kaffe & Chokolade deltog med "Coffee to go" og lyserøde flødeboller, hvor salget gik ubeskåret den gode sag, fortæller indehaver Lisa Farum Kristiansen.

I år blev der - som vanligt - der, som vanligt, solgt masser af marengs i form af roser og bryster - og lotteri.

- Og så har vores helt fantastiske Lis Uggerhøj havde igen været utrolig flittig med både strikketøj, saltede mandler og præmier til lotteri. Alt sammen går også ubeskåret til kampen mod kræft. Det er helt fantastisk med en ildsjæl som Lis Uggerhøj, som år efter år strikker, bakker op og donerer, så vi sammen kan indsamle en masse penge, først nu til Lyserød Lørdag og senere Knæk Cancer, der løber af stabelen i uge 43, fortsætter, Lisa Farum Kristiansen.

- Jeg vil gerne gøre noget til gengæld for Lis, fordi hendes indsats år efter år er så overvældende og flot. Og jeg har ikke en masse garn på lager til at give hende. Men træning kan jeg klare, så når Lis Uggerhøj læser dette, skal hun vide, at hun kan træne gratis i Loop Fitness Sæby lige indtil Lyserød Lørdag i 2019, slutter hun.

Loop Sæby håber, at Lis Uggerhøj det næste år vil benytte gaven flittigt, så hun kan være i form til næste års Lyserød Lørdag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...