GF satser på mange film-input der gerne skulle minimere antallet af tragiske færdselsulykker

SÆBY: GF satser på at alle 7. og 8. klasser i kommunen vil deltage i en filmkonkurrence med mening.

- Vi vil gerne hjælpe de unge med at få en bedre forståelse for de sikkerhedsmæssige forholdsregler i trafikken, lyder opfordringen fra Jens Jørgen Vinther, der er formand for GF Fonden og GF Nord i Frederikshavn Kommune.

Når unge fylder 15 år, står de foran de ti farligste i trafikken år, og de første alvorlige ulykker i 2019 har allerede indskrevet sig i den alvorlige statistik.

Derfor inviteres alle 7.-8. klasser nu til at deltage i en filmkonkurrence for at gøre unge opmærksomme på, hvordan man kan færdes mere sikkert.

Bag konkurrencen står GF Forsikrings fond, der arbejder for at gøre trafikanter i alle aldersgrupper mere trafiksikre.

Konkurrencen går ud på at producere en kampagnefilm, der motiverer unge til at tænke sig om i trafikken.

De bedste film vil modtage en pengepræmie til klassekassen med 5.000 kr. til førstepladsen, 3.000 kr. til andenpladsen, 1.000 kr. til tredjepladsen og 1.000. til juryens specialpris.

Formålet med at sætte trafiksikkerhed på skoleskemaet er at give eleverne mulighed for at arbejde med trafiksikkerhed på en sjov og kreativ måde. Eleverne kan filme med deres mobiltelefoner og lærer en masse om bl.a. ideudvikling, fortælleteknik og videoredigering.

- Vi vil gerne hjælpe de unge med at få en bedre forståelse for de sikkerhedsmæssige forholdsregler i trafikken. Det gør vi ved at tilbyde en alternativ undervisning, hvor eleverne kan udfolde sig med deres ideer, siger Jens Jørgen Vinther.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...