IF Skjold er så klar til den ny sæson

SÆBY: Alle I.F. Skjolds U10 – U17 spillere indledte sæsonen med den traditionelle standerhejsnings ceremoni lørdag den 9. februar.

På hjemmesiden opfordres alle til at møde op, hvis man har lyst til at være en del af et fællesskab, hvor der er fokus på at blive en dygtigere fodboldspiller og – ikke mindst – have det fedt sammen med andre.

Formand for ungdomsafdelingen Michael Koch Sørensen indledte med en kort velkomsttale og orienterede om, at de alle snart kunne se frem til kunstgræsbanens færdiggørelse til maj, når den rigtige tørretemperatur er konstant på minimum otte grader.

Hovedparten af klubbens ca. 170 ungdomsmedlemmer var mødt op til en gang træning med efterfølgende pølser og saftevand, ligesom hver spiller fik udleveret en drikkedunk.

Ungdomskoordinator Per Pedersen oplyser, at de efter vinteren, hvor træningen har foregået i hallen, nu glæder sig til at komme udendørs, selv om det stadig kan være vådt og koldt.

Michael Koch Sørensen fortæller, at klubben er godt forberedt til sæsonen med gode trænere og holdledere til alle holdene. Specielt fremhæver han U17, hvor drengene spiller i Liga 1, som er den bedste række for breddeklubber. Holdet bliver trænet af Peter Fuglsang med god assistance af Nikolaj Dorf Kristensen, der også træner førsteholdstruppen i Jyllandsserien.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...