PixlArts januar-udstilling viser 7.500 nordjyder

ØSTERVRÅ: 471 billeder og 14 film med nordjyske fotografers skud er en succes.

Siden åbningen i slutningen af januar har udstillingen hos PixlArt haft flotte besøgstal. Har du endnu ikke set udstillingen, så får du en ekstra chance nu, hvor det digitale galleri i Østervrå holder åbent hele vinterferien – sidste dag er søndag 24. februar.

Fotografer fra Nordjyske Stiftstidende dokumenterede året rundt, via flere tusind fotos og levende billeder, nordjydernes liv. I øjeblikket er et bredt udsnit af disse billeder tilgængelige hos galleri PixlArt i Østervrå, som viser 471 billeder og 14 film på storskærme i deres to udstillingshaller.

Måske har du selv været i fotografernes søger – eller nogen du kender? I den aktuelle udstilling ses ca. 7.500 nordjyder, så kom selv om se!

PixlArt anerkender at kunst og kultur kan være for de få – men også indeholde det mangfoldige, og det er netop det, der er lagt op til med udstillingen ”Livet i Nord”, der også har fundet plads til landsskabsbilleder.

Udstillingen er som sagt åbent helt uge 8, kl. 11.00-17.00 og sidste åbningsdag bliver søndag den 24. februar. – Vi har kaffe på kanden, og gratis adgang for børn og unge, lover Tao Lytzen fra PixlArt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...