Og trods svære betingelser i dette corona-år ser ud til, at vi som feriemål kommer godt igennem krisen, siger Ulla Mosich

KOMMUNEN: Formanden for turistforeningen Turisthus Nord, kroejer Ulla Mosich, nyder sin egen og sommerens travlhed på Aalbæk gl. Kro og glæder sig over mange positive tilbagemeldinger fra turisterhvervet i hele foreningens område fra Voersaa i syd til Skagen i nord.

- Som formand har jeg sammen med den øvrige bestyrelse ansvaret for turistforeningens drift, som i det daglige klares flot af turistdirektør René Zeeberg og de øvrige, meget dygtige medarbejdere.

- Vi har cirka 330 medlemmer, og det er vores primære opgave at tage os godt af deres interesser, forklarer formanden.

Meget tyder på, at turistforeningens markedsføringsarbejde trods svære betingelser i dette corona-år er lykkedes godt. Resultatet kan aflæses i meldinger om rigtig mange gæster i hele området.

- Det ser ud til, at vi som feriemål kommer godt igennem krisen, hvor vi længe ikke vidste, om der i det hele taget kunne komme gæster.

- Det har i vores område betydet meget, at der igen er lukket op for norske og tyske gæster.

- I år ser vi en stor overvægt af danske gæster, og heldigvis kommer der også flere og flere fra de andre lande.

Med Skagen som det store trækplaster har hele turistforeningens område en stor fordel i det gode brand og den flotte placering med skønne strande i hele området.

- Turistforeningen Turisthus Nord har i år sat ekstra skub i markedsføringen, fordi vi tidligt indså, at der i Danmark ville blive ekstra hård kamp om gæsterne på grund af corona-problematikken.

- Vi har blandt vores partnere indsamlet godt en ekstra million kroner til kampagner for at trække gæster til, og med det, jeg hører fra vores medlemmer, er det lykkedes ganske godt.

Turistforeningen fortsætter for fuld styrke markedsføringen, også med henblik på næste år og på at forlænge sæsonen, og ikke mindst arbejdet med at pleje medlemmernes interesser og dermed øge omsætningen i turisterhvervet.

Ulla Mosich blev født i Skagen, hvor hun boede sine første 20 år. Efter nogle år i Aalborg og på Sjælland vendte hun i 1984 tilbage til området sammen med manden Jørgen, da de købte den gamle kro i Aalbæk.

- Siden er Aalbæk gl. Kro udvidet og moderniseret flere gange senest med en totalrenovering i år af krostuen.

- Vi fandt de gamle loftsbjælker skjult, og nu pynter de igen i den nye, meget lyse krostue.

Aalbæk gl. Kro har på årsplan omregnet cirka 18 fuldtidsansatte, der servicerer de mange gæster, som i højsæsonen fordeler sig på 59 moderne værelser.

- Det er i hotelbranchen jo sådan, at vi om sommeren har for få værelser og om vinteren for mange.

- Vi holder åbent hele året, og heldigvis er Aalbæk populær og kendt viden om.

- Vi har en del stamgæster samt mange nye, der har hørt om stedet fra tilfredse gæster og i medierne.

- Der er i Aalbæk en meget positiv udvikling med mange spændende butikker, som holder åbent hele året.

- Det betyder også meget for gæsterne, at der er flere gode spisesteder, og der sker i det hele taget mange gode ting med torvedage, julemarked, teltfest ved hallen, havnefest igen næste år med videre.

- Det er vigtigt med en levende by, for det betyder meget også for gæsterne,

Når Ulla Mosich holder fri fra kroen og turistforeningen spiller hun gerne golf, går ture i skoven tæt ved byen og bader i Kattegats blå bølger ved Aalbæks smukke strande - og helst, når vandet er varmet lidt op.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...