Der er dømt idrætsuge for fulde gardiner

THORSHØJ: I Try Thorshøj Boldklub holder de idrætsuge med alt hvad det indebærer af sportsarrangementer, familieunderholdning og lokalrevy samt stort teltbal. Festlighederne indledes fredag 21. juni og varer til og med, søndag 30. juni.

Det store markedstelt er klar til at tage endnu en tørn for Try Thorshøj Boldklubs årlige idrætsuge, hvor programmet lægger stor vægt på fællesskabet med noget for alle aldre. Et stort firmafodboldstævne indleder ugen med tre puljer sammensat af 12 lokale hold, som bl.a. går under navnene Malergrossisten, Grill Service, Vibevejens Private Pasningsordning og Vendelbokroen, og sjovt, det bliver det med garanti.

Fodbolden ruller flere gange i løbet af idrætsugen. Søndag 23. juni gælder det ungdomsstævne Sparekassen Vendsyssel Cup, Grand Old Boys spiller mandag aften den 24. juni og dagen efter er der seniorfodbold. Onsdag 26. juni er der lagt op til lokalbrag på damesiden mellem Voerså, Østervrå, Syvsten og Thorshøj.

Nyt tiltag

Lørdag 22. juni er der et helt nyt tiltag Loppemarked KUN FOR BØRN, en opfordring til at få ryddet godt op i legetøjet, rulleskøjter, cykler, tøj, der er blevet for småt osv., så der kan blive lidt lommepenge til ferien.

Denne dag bliver billetterne til revyaftenen også sat til salg. – Vi opfordrer til, at sikre sig pladser, hvis man er flere, der gerne vil sidde sammen, lyder det gode råd fra arrangørerne.

Årets Skt. Hansfest begynder med fællesspisning i festteltet, og der er tilmelding nødvendig. Båltalen holder byrådsmedlem og formand for Plan- & Miljøudvalget Mette Hardam (V).

Formand for Østervrå Lokalhistoriske forening Vivi Dybdahl binder mandag aften en sløjfe på den byvandring, som blev indledt i 2018, med en tur ned ad Memory Lane Thorshøj.

Torsdag aften 27. juni inviteres far, mor, børn og bedster til Familieaften i teltet med grill-mad, og bagefter er der udsigt til udfordringer for alle generationer.

Revy og dans

Thorshøj Revyen er i fuld gang med at øve på årets forestilling, som har premiere, lørdag 29. juni, med spisning og efterfølgende dans til Tøt City Band. – Det går rigtig godt, lyder det fra revytruppen, som er i sit sædvanlige hemmelighedsfulde hjørne – intet – absolut intet slipper ud, og ingen kan vide sig sikker. Revyen holder generalprøve fredag aften 28. juni.

Den travle uge slutter søndag med salg af reparationssæt fra pølsevognen – den populære ”Tømmermandsmenu”.

På pladsen er der hele ugen stor tombola og boder med salg af øl, vand, pølser, is og slik.

ÅB

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...