Ole Henriksen tog Sæby med storm

SÆBY: Ole Henriksen var i hopla, da Sæby Bibliotek fredag aften havde sat rammerne i Manegen i Sæby til ”Ole The Glow Show”. Det var et totalt udsolgt show med 280 publikummer, hvoraf blot et par håndfulde var mænd. Og det blev en fantastisk aften med fuld valuta for pengene.

Et show som tag fat om Ole Henriksens gode forretningssans, hans idérige, motiverende og inspirerende indgangsvinkel til iværksætteri og ikke mindst hans helt ekstraordinære, positive og anerkendende tilgang til livet som leder og ligeledes et kæmpe forbillede for tusinder af mennesker i hele verden.

Showet startede med en lille intro film til en ny serie, ”Ole elsker Danmark”, som har premiere 6. november på TV2 Fri.

Efter introen kom Ole Henriksen på scenen og vandt alles hjerter med startreplikken: ”Publikum I ser bare så godt og fantastiske ud”.

Med på scenen var Claus Reenberg, som fortalte om deres venskab og samarbejde omkring musicalen I Love It og som showet igennem interviewede Ole Henriksen.

Showet bød også på skuespiller og sanger, Christian Lund, som indlevende og smukt sang leverede nogle af de melodier, der indgik i musicalen, der i blandt sangen ”I love it”, som er komponeret af førnævnte Claus Reenberg.

Den nu 68-årige Ole Henriksen fortalte og viste med stor indlevelse, at han elsker fantastiske Sæby og at han som barn havde været på ferie i Sæby og at han ”loved it”. Dermed var isen til sæbynitternes hjerte brudt.

Og så startede Ole Henriksens livshistorie, hvor han med stor humor kunne fortælle, at han allerede som 10-årig blev mælkedreng, fordi pengene var knappe i hjemmet. Her startede hans selvdisciplin og arbejdsmoral, idet han skulle tidligt op, for at nå mælkeruten inden skole. Men som han sprudlende fortalte, så man ligefrem kunne fornemme de andre elevers trætte og himmelvendte øjne, ”Så kom jeg i skole, fuld af energi, mens de andre var så trætte”.

Efter skolen tog en ung Ole Henriksen på en rejse til Indonesien som showdanser.

Her levede han af ”Alt for mange Rom og Coca Cola og alt for fed mad”.

Den kost gav ham uren hud, som han beskrev, til stor morskab for publikummet, ned til mindste deltalje og med humoristisk tilgang, lige fra hud, til bumsen ramte spejlet.

Her mødte Ole hudplejeguruen Lagita, som både hjalp med Oles hudproblemer, men også formåede at kigge dybere og gennemskue, at Ole ikke var så glad for sig selv, som det han udstrålede.

Hun blev Oles guru og årsagen til, at Oles passion for hudpleje blev vakt. En passion med udspring i den indonesiske holistiske tankegang, hvor det både er den ydre og indre balance, der tæller.

Med Lagitas kærlige omsorg i baggagen, rejste Ole Henriksen til London, hvor han flittigt og målrettet studerede kemi for at dygtiggøre sig inden for hudpleje.

Efterfølgende fik han job inden for branchen, hvor han flittigt øvede sig på alt det lærte.

Men London var ikke nok for Ole Henriksen, som havde store drømme om at komme til Hollywood.

Og efter hans egen livsfilosofi, at man skal turde og huske at det aldrig er for sent at udleve sine drømme, blev USA, Ole Henriksens næste stop.

Her søgte Ole Henriksen job hos Aida Grey, som var et stort navn i Hollywood. Dog uden held, da hun ikke mente, at det var passende, at mænd skulle behandle kvinder. Det blev den spæde start til Ole Henriksens skønhedsplejeimperium, som det vi kender i dag, da han i 1975 åbnede sit først spa i Beverly Hills.

Udgifterne blev fra start holdt nede, med billige lokaler, produkter til behandling lavet hjemme i køkkenet og transporten som altid foregik på cykel. Og drømmen blev forfulgt, altid uden helt at slippe rødderne, i træsko hjemme fra Nibe.

Herfra tog tingene fart.

Store stjerner som Barbara Streisand fik behandling. Diana Ross gav ham, som han detaljeret beskrev det: En dejlig bums, lige i øjet. Sylvester Stallone mødte op til behandling i små shorts og tanktop omgivet af bodyguards, og lærte Ole, at 300 armbøjninger og ”numseøvelser” dagligt giver citat: ”En stram røv”.

Og dén træning har Ole Henriksen holdt ved lige siden: ”Fordi alle vil gerne have en stram bagdel”.

Med berømtheder i kundekartoteket blev navnet Ole Henriksen of Denmark et brand, fordi han dygtigt altid gav en lille en bid af ham selv, skabte personligt nærvær og ekspertise over for kunderne. Stadig med alt samlet i en højere holistisk tilgang til livet, hvor balance i både kost, motion og sind er i fokus.

Så fra den spæde start i billige lokaler, blev enkeltmandsfirmaet til et globalt og verdenskendt firma med luksusspaer i hele verdenen med Ole Henriksen som frontfigur for de mange tusinder ansatte verden over.

Han gør sit ypperste for at være en god chef, og mener selv at han er en god en af slagsen, fordi han har det menneskelige med, fordi han gerne lytter og interesserer sig for andre mennesker og deres historie. Og nok den vigtigste del af hele Ole Henriksens person, så er og har han altid været helt unik til at rose,: ”For man vokser, når man roses”.

Ole Henriksens brand og forretning er vokset og vokset, fordi Ole altid tænker positivt og er dygtig til at planlægge og derfor undgår stress.

Og lige ordet stress får Ole til at udbryde: No, no, no, no, no stress.

Det er et negativt ord og skal ikke bruges.

Det undgår man, ifølge Ole, med kærlighed, planlægning, sund kost, motion, meditation og samvær. For mennesker oplader hinanden og menneskeligt samvær er en af livets største gaver.

Med den opskrift, lyder vejen nem. Ole Henriksen er en succes, set med øjne udefra.

Set med Oles egne øjne, så er hans ubetingede største succes i livet, Laurence, som har været hans livspartner og livskærlighed i hele 36 år.

Ole Henriksen er i ordets positive forstand en nørd, som går op i sit brand og han elsker at forny sig. Succesen er aldrig steget Ole til hovedet.

Han er stadig en sindig nordjyde fra Nibe med stor opmærksomhed på hans omgivelser. Han har omgivet sig med talent, og giver gerne den ære videre, som en del af hans succes. Lever efter en livsfilosofi, som også er hans forretningsfilosofi.

Og når han under showet, men stor entusiasme, beskrev hans nye produktlinje bestående af de fire grupper Balance, Truth, Transform og Nurture, så kunne man helt fornemme, hvordan ens rynker og urenheder fik og fandt balancen, sandheden, transformeringen og plejen, for I sidste ende, at komme til at se lige så fantastisk ud, som selveste Ole Henriksen.

Slutteligt skal det siges, at selv ikke en positiv og rosende mand, som Ole Henriksen, kan se noget positivt i alle mennesker, da han sluttede af med sætningen: Donald Trump ligner en gorilla, som man ikke kan lære noget.

Og målte man på publikums stående bifald efterfølgende, så måtte man sande, at manden nok har ret.

Man kan ikke altid gøre verden til et bedre sted, men man kan altid prøve. Og med kærlighed, ros og en positiv indstilling, kommer man bare længst her i livet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...