6.klasse på Stensnæsskolen optrådte torsdag aften på de skrå brædder.

Først torsdag formiddag, hvor der blev holdt generalprøve for Voerså Børnehave.

Og igen om aftenen, hvor sminken blev lagt, kostumerne iklædt og headsettet igen sat på plads, for at eleverne spændt kunne opføre skuespillet ”Den eventyrlige computer” for forældre, bedsteforældre, søskende og de mange andre fremmødte.

Scenen var sat og eleverne optrådte flot for publikum, hvilket udløste et stort bifald. Stykket indeholdt blandt andet sange på melodierne ”I østen stiger solen op” og ”Pjerrot sagde til månen”, dog nogle gange med en anderledes tekst.

Selve stykket omhandlede, at man bevægede sig både 100 år tilbage, men også 100 år frem i tiden. Så fra terperi og spanskrør til robotter og forurening, så var eleverne helt enige om, at den tid vi lever i nu, er den bedste.

Aftenen bød også på afsked med skoleleder Susanne Danielsen, som fremover får sit virke på Torslev Skole. Ved denne afsked overrakte elevrådet, på elevernes vegne, et billede med alle elevers fingeraftryk, som blade på et træ og et glasfad med glade børn som afskedsgave. I samme forbindelse blev Søren Hejgaard budt velkommen som Stensnæsskolens nye skoleleder.

Herefter kunne man på skolen afprøve alverdens forlystelser og boder, hvor blandt andet en tombola, sørgede for at mange kunne gå hjem som heldige vindere med flotte gevinster.

Skolefesten på Stensnæsskolen er en tilbagevendende begivenhed. Så de nuværende 5. klasser kan godt, allerede nu, begynde at glæde sig til, at det næste år er deres tur til at indtage de skrå brædder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...