Korgaard Disco sørger for, at de nyeste dansehits

SÆBY: De 10-14 årige i Østvendsyssel kan glæde sig til unge-disco i Sæby Fritidscenter.

Korgaard Disco sørger for, at de nyeste dansehits buldrer ud af højttalerne samtidig med, at lysshowet blinker i takt til musikken.

Dette nye arrangement sker i et samarbejde mellem Sæby Floorball Klub og Sæby Fritidscenter.

Og det er lykkedes arrangørerne at få You Tuber og rapper, Guld Dennis til at gæsteoptræde med sjove indslag.

Dennis Nygreen fra Sæby - alias Guld Dennis - med over 50.000 YouTube følgere, glæder sig til at optræde i hjembyen.

Da jeg var 12-13 år gik jeg også til alkoholfrit diskotek i Sæby Fritidscenter, og det var fedt. Jeg optræder ikke til hvad som helst, men jeg vil meget gerne støtte en lokal klub som Sæby Floorball Klub, fortæller Dennis Nygreen.

Han var senest nomineret i det årlige prisuddelingsshow Guldtuben i tre kategorier: Årets Video-skaber, Årets video og Årets Teamwork. Showet samler Danmarks største skabere af videoindhold, så seerne kan hylde og kåre årets vindere, som de bedste i adskillige kategorier.

- Vi håber, at Guld Disco bliver godt modtaget, så arrangementet kan blive en tilbagevendende begivenhed - og gerne endda et par gange om året. Vi er meget bevidst om, at sikkerheden skal være i orden, så de unge kan føle sig trygge under festen. Der vil være mindst 25 floorball-forældre til stede, der hjælper med at holde øje med gæsterne. Der er selvfølgelig ingen alkohol , Vi er meget bevidste om, at sikkerheden skal være i orden så de unge kan føle sig trygge under festen. Der vil være mindst 25 floorball-forældre tilstede, som hjælper med at holde øje med gæsterne. Der er selvfølgelig NUL alkohol! Et eventuelt overskud vil gå til klubbens ungdomsarbejde t, siger Hans Jørgen Nørgaard fra Sæby Floorball Klub. Og et eventuelt overskud vil gå til klubbens ungdomsarbejde siger Hans Jørgen.

Guld Disco er det, vi kaldte halbal, da jeg var i den alder, siger den 46-årige leder af Sæby Fritidscenter, Lars Nielsen. Det bliver en fed aften med musik, lys- og røgshow, gæsteoptræden, konkurrencer og hoppeborg samt mulighed for at købe vand, slushice, chips m.v. Vi håber, at der kommer mindst 300 festglade unge. Hvis der skulle komme flere, så har vi også plads til dem, fortæller Lars Nielsen.

Billetterne til Guld Disco er til salg online. Så læs mere og køb billet på www.facebook.com/gulddisco

Denne spændende aften foregår fredag 16. november fra kl. klokken 19.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...