”Skidt og Kanel” giver den gas med julekalender-sange

SÆBY: Igennem de seneste 40 år har DR og TV2 præsenteret den ene fantastiske julekalender efter den anden.

Til sammen har disse julekalendere genereret en hel julesok fyldt af skønne, skønne julekalendersange.

Gruppen ”Skidt og Kanel” synes, at det er synd og skam, at ingen har kigget i denne julesok, så nu gør bandet det selv.

Trioen består af Daniella Andersen Wellejus på sang, Rasmus Zapp Hjortebjerg på guitar og sang og Esther Krarup Silberbauer på klaver.

Når man kigger i julesokken, præsenteres der julekalendersange lige fra de gode gamle klassikere, som f.eks. ”Jul på Slottet”, ”Jul i Gammelby” og ”Nissebanden” – til de nye, store hits fra f.eks. ”Tvillingerne og Julemanden”, ”Juleønsket”, ”Tidsrejsen” og ”Tinkas Juleeventyr”.

Og de voksne bliver ikke glemt, for i julesokken ligger der også sange fra voksenjulekalendere som f.eks. ”The Julekalender”, ”Juletestamentet” og ”Jul på Vesterbro”.

Sangene bliver leveret med stor kærlighed, juleglæde og glimt i øjet.

Så hvis kunderne i Sæby skal fyldes med den forventningens glæde, som julekalendere bygger op, og hvis de også gerne må blive lidt nostalgiske, så er det ”Skidt & Kanel”, der skal komme forbi og drysse med julestøv.

Julebyen med de fire hyggelige julehuse og julemandens hus vil være flot pyntet og lyste op i det tiltagende mørke - og summe af juletravlhed. Der lys i juletræet og i hele julebyen.

”Skidt & Kanel” underholder fra kl. 19.30.

Open By Christmas er en tilbagevendende succes i Sæby - hvor mange butikker holder åbent til kl. 22. Så der er god grund til at gå i gang med julehandelen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...