ØVI-badminton er glædeligt overrasket

ØSTERVRÅ: Bestyrelsen i Østervrå Ifs badmintonafdeling blev glædeligt overrasket over den store og positive interesse, der var søndagens lokale ministævne for begyndere og let øvede.

ØVI badminton har valgt selv at afholde lokale ministævner for deres begyndere og let øvede badmintonspillere i stedet for at deltage i turneringskampe. – Vi synes, at det fungerer rigtig godt, fordi vi netop lægger op til, at det skal være den nævnte kategori af spillere, der deltager. På den måde kommer spillerne til at møde andre, de er på samme niveau med, og det giver nogle godt kvalificerede kampe med et jævnbyrdigt spil, forklarer formand for ØVI badminton Lene Christensen.

Hun og den øvrige bestyrelse blev i øvrigt glædeligt overraskede, da hele 50 spillere, i rækker fra U9-U15, meldte sig til søndagens stævne i Østervrå Idræts- og Kulturcenter. – Vi måtte da bede om en ekstra haltime for at være sikre på, at kunne nå at afvikle de i alt 92 kampe, der var programsat, lyder det fra en storsmilende formanden. Der i øvrigt har været på ekstraarbejde med at få alle de mange kampe lagt ind i kampprogrammet.

Ros til stævnet

ØVI badminton har de senere år haft lidt færre medlemmer, men antallet af deltagere i dagens stævne tyder på, at interesse for badmintonsporten måske er ved at vende.

De deltagende klubber var Hjørring, Dronninglund, Jerslev, Dybvad og ØVI, og der var mange rosende ord og positive tilbagemeldinger om stævnet, samt et ønske til næste gang om, at der også kunne blive double-kampe.

På tilskuerpladserne var der god opbakning fra både bedsteforældre- og forældregenerationen, og det er jo dejligt for spillerne og klubberne at mærke interessen.

ÅB

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...