400.000 i fondsmidler sikrer blandt andet nyt inventar i café- og samlingsområdet ved det nye indgangsparti

SÆBY: Overraskelsen hos bestyrelsesmedlemmerne i Sæby Spektrum var til at føle på, da deres bestyrelsesmøde onsdag den 22. januar pludselig blev afbrudt af uventede gæster.

Gæsterne, der havde inviteret sig selv var Morten Kock, direktør for Spar Nord´s Bankområde Nord og afdelingsdirektør for Spar Nord Sæby afdeling, Lasse Kjærsgaard Stidsborg.

Bankfolkene vidste, at Spektrums bestyrelse på mødet skulle forsøge at få de sidste økonomiske ender til at nå sammen, før de kunne indgå aftale med entreprenørerne om den store udvidelse med springhal og rotunde med forskellige forsamlings- og aktivitetsrum.

Timingen var således helt perfekt for overbringelsen af en samlet donation på 400.000 kroner fra Sparekassen Sæby´s Fond og Spar Nord Fonden.

Morten Kock sagde ved overrækkelsen af de to checks, at fondenes ledelse havde lagt vægt på, at Sæby Spektrums projekt var båret af frivillige ildsjæle og de var overbeviste om, at udvidelserne vil betyde, at Spektrum bliver et endnu større samlingssted for hele byens befolkning.

Da den første glade overraskelse havde lagt sig, takkede centerleder Lars K. Nielsen mange gange for den store gave, der muliggør at de kan købe nyt inventar i café og samlingsområdet ved det nye indgangsparti.

Gæsterne fik en kort orientering om det forestående byggeri og hvilken betydning det vil få for de mange brugere.

Lasse Kjærsgaard Stidsborg fortalte under den efterfølgende kaffe, som man byder uventede gæster, at det har været det største beløb til et enkelt projekt, at han til dato har haft fornøjelsen af at været med til at give og han glæder sig til, at byggeriet tages i brug

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...