City Bowl har fået 15.000 fra DIF og DGI’s foreningspulje

FREDERIKSHAVN: Med støtte fra DIF og DGI’s forenings pulje har City Bowl i Frederikshavn været på inspirationstur til Bowlinghallen Seaport, Aalborg, hvor der var 47 medlemmer og med kun positive tilbagemeldinger.

Det har kunnet lade sig gøre fordi City Bowl har fået 15.000 i støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje.

Bestyrelsen ser især frem til at City Bowl nu kan komme i gang med at hverve nye medlemmer.

Foreningen tror og håber at besøget i en fremmed bowling klub vil øge interessen for bowling spillet.

I City Bowl glæder formanden Benny Nielsen og de 67 medlemmer sig over at der var så stor interesse at komme på denne tur – og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen.

Medlemmerne kommer fra både fra Sæby og Frederikshavn.

- Vi er en bowling klub for medlemmer over 65 år, hvor det sociale er i højsædet. Der er altid stor fremmøde hver torsdag, siger Benny Nielsen.

City Bowl har modtaget bevillingen fra DIF og DGI’s forenings pulje, der årligt uddeler 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger.

DIF og DGI’s forenings pulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af træner kompetencer.

Puljen kan søges om op til 300.000 kr., men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kr.

Puljens midler kommer fra de såkaldte ’Spillehal Midler’, som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforenings puljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...