Danske Baptisters Kvindenetværk afholdt fra den 12. til 15. september kvindekonference i Sæby.

60 kvinder fra de nordiske lande har sat hinanden stævne for at synge, danse, bede, lytte, være kreative og samtale, gennem fire dage i og omkring Sæby Spektrum.

Sidst lignende konference fandt sted var tilbage i 2015 i Sjövik i Sverige, så det var dejligt at mødes igen og udbygge venskaberne og få inspiration til vores videre hjælpearbejde, siger Susanne Andersen, der er formand for kvindenetværkets nordjyske afdeling.

Mange frivillige kvinder blandt det nordjyske netværk har gjort en stor indsats for, at konferencen kommer til at sætte positive spor blandt deltagerne.

Alle deltagerne kan se frem til at skulle igennem en række ”værksteder” med sang, biblo-drama, litteratur og kreative fag, ligesom der tilbydes kirkedans, christ-yoga, havbadning, pilgrimsture, byvandring m.v.

Torsdag aften var der officiel velkomst ved Susanne Andersen og borgmester Birgit Hansen, som fremhævede værdierne af stærke fællesskaber eller som vi i dag ofte benævner som netværk. Borgmesteren roste initiativet med kvindekonferencen, da ”vi kvinder har brug for fællesskaber, hvor vi kan dyrke nærvær og fordybelse uden mænd”

Fredagens højdepunkt blev, da forfatteren Charlotte Rørth fortalte egen og andres historie om at møde Jesus.

Deltagerne har medbragt bøger og tøj, der sælges til fordel for Burundis kvinder og kvindearbejde i Bulgarien.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...