KÆMPEJULEGAVE: Den Obelske Familiefond støtter hjertet af Spektrum.

SÆBY: Det er med stor glæde og stolthed, at Sæby Fritidscenter & Hostel - det kommende Sæby Spektrum, mandag den 10 har modtaget beskeden om at Det Obelske Familiefond har bevilliget Sæby Spektrum 2.500.000 kr. til tilblivelsen og udviklingen af hjertet, der er det samlende område i centeret.

- Det er en uvurderlig støtte, og vi er meget stolte af at det store arbejde, der er lagt i projektet nu bærer frugt. Vi forventer os meget af samarbejdet med Det Obelske Familiefond, og glæder os over at vi med pengene kan komme i mål med et unikt hjerte til gavn og glæde for alle Spektrums mange brugere. Sæby Spektrum bliver et aktiv for både byen og lokalsamfundet - et naturligt samlingssted med moderne rammer der modsvare de krav og forventninger, et kraftcenter af den størrelse skal have, siger formand Lars Høst.

Projektet er i startfasen, hvor man arbejder på hele energirenoveringen med færdiggørelse i det tidlige forår. Næste fase er tilblivelsen af Hjertet, og spring/motorik centeret med start i foråret 2019 og en byggefase frem til sommeren 2020.

Bestyrelse og ansatte omkring projektet glæder sig til at alle vores mange foreninger og besøgende kan få taget de nye faciliteter i brug.

Det Obelske Familiefond er stiftet i 1956. Fondet er erhvervsdrivende og almennyttigt og har aktiemajoriteten i C.W. Obel A/S. Fondet støtter initiativer til fremme af udvikling og beskæftigelse i Nordjylland.

Det sker gennem årlige tildelinger til forsknings- og uddannelsesmæssige samt kulturelle formål.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...