Dan’s Værksted er blevet autoriseret forhandler og serviceværksted for de lukkede el-kabinescootere

KOMMUNEN: Dan’s Værksted i Frederikshavn er blevet autoriseret forhandler og serviceværksted for de lukkede el-kabinescootere. Derfor kaldes der til Åbent Hus fredag 11. september fra kl. 11-16, hvor interesserede får kabinescooterne fra BACH helt tæt på.

- Med en kabinescooter får brugeren et trafiksikkert køretøj, som er ideelt til fx bykørsel, indkøb eller en ture ud i det fri, og brugeren vil blive selvstændig og få fuld mobilitet uafhængigt af det omskiftelige, danske vejr, fortæller Dan og supplerer med, at der til voksne ikke er krav om kørekort til en kabinescooter med tre hjul.

- Så der er mange, der vil kunne få stor glæde og gavn af sådan en kabinescooter, fortæller han.

- To store sidedøre giver nem adgang til kabinen, hvilket er en stor fordel, og den lukkede, opvarmede kabine betyder, at køretøjet kan bruges året rundt uanset vejret. Bag førersædet er der mulighed for at have fx sine indkøbsposer eller andet oppakning, ligesom det også er muligt at have en passager med, fortæller Dan.

En BACH kabinescooter er 100 % elektrisk og kan oplades for ganske få kroner i en almindelig stikkontakt, og den miljøvenlige og lydsvage kabinescooter kører langt på en opladning - et godt gæt er 10 øre for hver eneste kilometer.

Den er billig i både vedligehold og forsikring, og når det kommer til parkering foregår det på fortovet eller ved cykelparkeringen på samme måde som en almindelig knallert.

Bag produktionen står 29-årige Søren Bach Nielsen.

Han er uddannet cykelmekaniker og startede i 2012 med at reparere benzindrevne italienske Piaggio kabinescootere.

I 2016 begyndte de eldrevne motorer at vinde frem, og Søren Bach Nielsen rejste til Kina og fik lavet aftale om produktion af den første Bach kabinescooter.

De modeller, som firmaet sælger i dag, er videreudviklet og er fjerde generation.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...