Teaterleg, skuespil og masser af samvær med andre teaterglade børn på Vendsyssel Teater

KOMMUNEN: Når Vendsyssel Teater, som Frederikshavn Kommune også samarbejder med, byder velkommen til Sommerteater-skole 2019, så sker det som vanligt ad to omgange. Først for de 8-12-årige og dernæst de 13-15-årige.

For de 8-12-årige handler det primært om at prøve kræfter med teatrets og skulespillets mange øvelser i et legende univers – det er samarbejde og fantasi, som kulminerer i en afsluttende fælles opvisning. For de 13-15-årige kommer man i højere grad til at eksperimentere dramatisk med krop og stemme, hvor forskellige dramaøvelser stimulerer fantasi og kreativitet. Der skal naturligvis også improviseres dramatiske scener med afsæt i børnenes/de unges egne ideer.

For de 8-12-årige sker det i uge 31 (29. juli - 2. august 2019) med Dagmar Vibe Huus Theilgaard ved roret. I uge 32 (5.- 9. august 2019) er det Lina Franke Hedegaard, der tager sig af løjerne for de 13-15-årige.

Begge forløb er mandag til fredag klokken 10 til 15 og afsluttes med, at de deltagende viser sit helt eget skuespil for familie og venner. Tilmeldingen er åben.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...