KOMMUNEN: Med den udmeldte pulje til sommeraktiviteter for børn og unge har Sæby Scenen sammen med Frederikshavn kommunes Ungdomsskole fået muligheden for i år gratis at byde på sjov og spændende sommerteater for børn og unge.

Det er blevet til tre aktiviteter - 3 dages Sommerteater for børn og 3 dage for unge og endelig en workshopaften for unge.

Den første aktivitet er Sommerteater for børn i alderen 0.-7. Klasse.

Det er tre dage fra 28.-30. juli på Skovlyst i Sæbygård skov.

- Der er lagt op til sjove teaterdage for børn, der har lyst til at lave teater sammen med andre. Børnene kommer til at prøve alle mulige forskellige teaterlege, synge, danse, mime og finde på sjove historier, som laves til teater for hinanden. fortæller Margaretha Cedergren fra Sæby Scenen.

. På sidste dagen vises nogle af tingene for forældre, søskende og andre interesserede, der kan have lyst til at se det.

Der er plads til alle - uanset om man har spillet teater før eller det er første gang. Man skal bare komme med et godt humør og lyst til at lave noget teater sammen med andre børn.

Sæby Scenens børne- og juniorholdsinstruktører Nanna Rasmussen og Pernille Rita Ringsborg står sammen med de garvede unge hjælpere Mike, Nynne og Klara for, at børnene får nogle gode og sjove dage med teater.

Sommerteaterdagene er for alle interesserede børn i aldersgruppen - fra hele kommunen og for evt. gæster i kommunen. Det hele foregår på Skovlyst i Sæbygård skov.

Sommeraktiviteten har plads til 25 børn og tilmeldingsfrist senest søndag 26.7.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...