Efter høj søgang ligger det nu fast at Sæby Søbads restaurant overlever

SÆBY: Efter begynder-vanskeligheder er restauranten på Sæby Søbad nu på vej i sikker havn.

Men Allan Olsen, som er formand for bestyrelsen for anpartsselskabet bag driften af restaurant og selskabslokaler, erkender, at det har været høj søgang gennem fem turbulente måneder med store udskiftninger i medarbejderstaben.

- Siden start i august sidste år har vi - i bestyrelsen - desværre truffet nogle uheldige beslutninger, som vi har lært meget af. Og dem er vi nu ved at arbejde os ud af. Heldigvis har ingen af vores gæster mærket noget til de organisatoriske udfordringer, og der er mange bestillinger i ordrebogen på fester i de kommende måneder. Vi har fået trimmet organisationen og tilpasset åbningstiderne til et realistisk niveau. Og dét har været en hård - men nødvendig - proces, fortæller Allan Olsen.

Restauranten har et menukort, der henvender sig til de fleste og kokken Dennis Jensen har skabt en god stemning blandt gæster og personale.

Bestyrelsen består - ud over Allan Olsen - af Jonna Lydbæk, Connie Jacobsen, Ulla-Britt Trampedach og Jørgen Walther.

- Der er ingen i bestyrelsen, der har branchekendskab, men de brænder alle for at få stablet en sund virksomhed på benene. Sammen med en række engagerede frivillige, tager vi aktivt del i driften med bl.a. opstilling, borddækning, afrydning, udsmykning, rengøring og bogholderi, siger Allan Olsen.

Han lægger ikke skjul på, at der er lavvande i kassen og helt nødvendigt at noget af driften udføres af frivillige, for at få økonomien til at hænge sammen.

- Det ulønnede arbejde skal bevare, udvikle og skabe liv i restauranten for hele Sæby. Og vi skylder de 90 anpartshavere at præstere det bedste, vi kan, fortsætter han.

At det ikke er profitabelt at være én af Søbadets frivillige, fremgår bl.a. af, at den fælles julefrokost blev fejret for egen regning.

Som det første af flere arrangementer var der 31. januar jazzbal med ”Kejserens Nye Klæ’r”, hvor alle pladser var udsolgt på en uge.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...