Slåbrock Trio tager igen til Lyngså, hvor festen flyttes til telt, så der er nærvær med corona-afstand

Slåbrock Trio besøger igen i år Lyngså Boldklub. Men koncerten fredag den 25. september foregår ikke i klubhuset, men i et telt opstillet på sportspladsen.

- Vi skal og vil overholde reglerne omkring corona-smitte, og derfor har arrangørerne valgt et telt, der giver perfekte muligheder for publikum til at holde afstand, siger Kjeld Torbjørn, der er forsanger i Slåbrock Trio. Og i trioen er vi selvfølgelig glade for, at de mennesker, der engagerer os, er ansvarlige.

- Vi tager selv corona-situationen med stor alvor – vi synger og spiller dog ikke iført mundbind. Men vi gør der med afstand – og undervejs spritter vi munden godt af… Jeg er selv i den gruppe, hvor covid-19 kan være risikabelt, så jeg er meget påpasselig. Det skal dog ikke hindre os i at synge en sang om netop corona.

- Vi håber på fuldt hus og gerne den samme stemning som ved koncerten i fjor, men – fortsætter Torbjørn – reglerne siger jo ”ingen dans” og ”ingen syng med”. Og især den sidste disciplin holder vi meget af – men må man ikke synge, ja så kan man jo eventuelt bare mime! Så er der heller ingen, der opdager, at man ikke kan teksterne, griner Slåbrock-sangeren.

Foruden Kjeld Torbjørn består trioen af Torkild Mørch Albrechtsen og Ole Albrechtsen, der er henholdsvis søn og far.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...