Sæby-virksomheden over Jyden Bur i Holstebro

SÆBY: Skiold A/S i Sæby har opkøbt Holstebro-virksomheden Jyden Bur. Det oplyser selskabet på sin hjemmeside.

Skiold har 480 ansatte, mens Jyden Bur beskæftiger 120. De to selskaber opererer begge inden for landbrugssektoren. Efter opkøbet vil Jyden Burs aktionærer fortsætte i den daglige ledelse og også være en del af ejerkredsen i den samlede Skiold-gruppe.

- Jyden er en meget anerkendt virksomhed, som vi har samarbejdet med i mange år i såvel Danmark som på vores eksportmarkeder, og vi ser et perfekt match indenfor specielt svinebranchen. Derudover er Jyden utrolig stærke i Skandinavien inden for kvægbranchen, hvor Skiold ikke er stærkt funderet, og vi vil sammen styrke vores position yderligere på dette marked i hele verden, udtaler adm. direktør Lasse Viegand Hansen, Skiold A/S.

Skiolds seneste offentliggjorte regnskab er for 2017, og her havde selskabet en omsætning på 593 millioner kroner og et overskud efter skat på 48,5 millioner kroner.

Jyden Bur, der blev stiftet i 1923 som en lille smedevirksomhed i landsbyen Bur i Vestjylland, har netop offentliggjort sit regnskab for 2018. Det viser en bruttofortjeneste på 66 millioner kroner og et overskud efter skat på 11,3 millioner kroner.

Ledelsen betegner resultatet som tilfredsstillende og forventer en indtjening i 2019 mindst på niveau som i fjor. -øst

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...