Sæbybutikken får ny købmand 10. oktober

SÆBY: 10. oktober får REMA 1000 i Sæby ny købmand.

Her overtager Danny Bach butikken fra købmandsparret Christian og Louise Madsen.

Danny Bach er en erfaren REMA-købmand, da han kommer fra en butik på Hjørringvej i Frederikshavn, som han har drevet i næsten 10 år.

46-årige Christian Madsen har sammen med sin hustru Louise drevet butikken i Sæby de sidste syv år.

Nu får de en ny butik at bygge op inde midt i Aalborg.

Han glæder sig til de nye udfordringer, men fortæller samtidig, at det bliver vemodigt at sige farvel til alle kunderne.

- Vi har været her i en del år og har naturligvis fået et godt forhold til vores kunder, så det bliver specielt at skulle sige farvel. Derudover har vi haft gode faste medarbejdere i mange år, som vi kommer til at savne, siger Christian Madsen.

Købmandsparret fra butikken i Sæby overtager en helt nybygget REMA 1000, som åbner til efteråret på Budolfi Plads i Aalborg.

- Vi kunne godt tænke os at prøve kræfter med en helt ny butik, som ligger midt i en storby, så den nye butik på Budolfi Plads bliver en rigtig spændende udfordring, siger Christian Madsen, der dog fastholder en relation til Sæby, da parret har sommerhus i området.

Sæby-butikkens nye købmand, Danny Bach, har på Hjørringvej i Frederikshavn drevet en flot butik gennem mange år, så det bliver en erfaren købmand, der nu overtager i Sæby, fortæller regionschef Michael Deleuran.

- Kunderne i Sæby kan se frem til at få en dygtig, lokal købmand, som værdsætter kundekontakt over alt andet. Han bor selv i Frederikshavn, så han kender området, og han glæder sig utroligt meget til de nye udfordringer og at møde kunderne, siger Michael Deleuran, der samtidig er glad for at kunne sende et erfarent købmandspar til en ny butik.

- Christian og Louise har gjort en fantastisk indsats i Sæby, som de overtog, efter butikken kun havde eksisteret i halvandet år.

- Så jeg glæder mig til at opleve, når de bruger alle deres erfaringer til at åbne en helt ny butik i Aalborg, siger Michael Deleuran.

Mens Christian og Louise Madsen har haft REMA 1000 i Sæby, blev den i 2017 kåret til regionens bedste butik.

Antallet af kunder også har udviklet sig positivt.

Souschef Christian Sørensen flytter også med til den nye butik på Budolfi Plads i Aalborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...