Tag plads i den gamle røde bus, der holder parkeret udenfor Kystmuseet i Skagen, og få en hyggelig tur i roligt tempo gennem byens gamle og hyggelige kvarterer.

Chaufføren byder velkommen og fortæller kort om bussens historie, inden motoren i den gamle BEDFORD WLB 1937 bliver startet og turen går gennem Skagen.

I sommersæsonen kører den gamle Bedford bus fast rutefart i Skagen, med guidede ture der går ud forbi fyrene ud til Grenen og tilbage igen, gennem de gamle bydele og havnen. Undervejs er der små stop hvor chaufføren, fortæller om Skagen Grå Fyr, Betty Nansens hus, fiskerihavnen, og mange andre historier som man normalt ikke ville få kendskab til ved et kort besøg eller ferie i Skagen.

Bussen der er Danmarks eneste bevarede Bedford bus, vedligeholdes og køres i dag af frivillige entusiaster, der har dannet et laug omkring den gamle bus, med udgangspunkt fra Kystmuseet i Skagen.

Tidligere passagere tur med den gamle bus, har været begejstrede og har givet udtryk for, at turen og historierne der fulgte med, havde indfriet deres forventninger til fulde.De havde på meget kort tid, fået indblik i Skagens fortid og nutid, levende fortalt ægte skagboer, i nogle unikke rammer, som denne her gamle bus jo er.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...