12. oktober er der åbent hus på Buttervej 56, hvor interesserede i at være frivillige i jubilæumsåret kan kigge ind

SKAGEN: Næste år kan Skagen Festival fejre 50 års jubilæum. Planlægningen er i fuld gang så den flotte bedrift kan fejres med manér. Kunne du tænke dig at komme med på holdet af 650 festival-frivillige? Lørdag 12. oktober inviterer Skagen Festival alle interesserede indenfor til Åbent Hus.

- Som forening kan vi altid bruge flere frivillige kræfter. Der er noget at se til hele tiden’ – siger formand Lis Jensen og fortæller, at foreningen lige nu går med tanker om at starte et hold af frivillige, som igennem vinterhalvåret kan hjælpe med at bygge pallemøbler samt vedligeholde grej og inventar. Formanden håber, der går lidt gode folk rundt, som gerne vil være en del af et fantastisk fællesskab og samtidig få mange gode koncertoplevelser når sommerens festival afvikles.

- Et Åbent Hus er en go’ anledning til at få en snak med alle interesserede – både dem, der ønsker at stå bag baren, grille pølser, checke billetter osv. Men også dem, der måske har erfaring med el og VVS, grafisk arbejde, IT og CAD-tegninger er mere end velkomne!’ – fortsætter Lis Jensen, som glæder sig til at se mange til arrangementet, hvor alle er velkomne.

Skagen Festival byder indenfor i lokalerne på Buttervej 56 fra kl. 11-13. Kig forbi og få en snak med nogle af festivalens frivillige samt ledelse. Festivalen tænder op for grillen og serverer pølser ligesom der vil være kolde øl og vand.

Alle der kigger forbi festivalens Åbent Hus, har mulighed for at deltage i lodtrækning om to billetter til den udsolgte Henning Stærk-koncert, som finder sted samme aften i Kulturhus Kappelborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...