Snart røde lamper til foredrag med hr. Weyse

SÆBY: Hjerteforeningen Sæby afvikler de kommende måneder i samarbejde med FOF Vendsyssel foredrag med to meget kendte danske navne.

1. oktober fortæller og optræder skuespiller Jens Jacob Tychsen alias Hr. Weyse fra TV2’s ”Badehotellet”, hvor han tager tilhørerne med en tur ”Bag om Badehotellet”, og til foråret 2. april kommer den sprudlende humørbombe Karen-Marie Lillelund atter til Sæby.

I skrivende stund er der allerede solgt 213 billetter til foredraget om ”Badehotellet” og 203 til Karen-Marie Lillelunds fortolkning af ”Hold balancen – nyd livet”.

Begge arrangementer foregår i kulturhus Manegen i Sæby, og der vil max. blive udbudt 250 billetter til hvert af de to arrangementer.

- Så kender du nogen, der gerne vil sikre sig billet, er det om at skynde sig, inden det er for sent, lyder det samstemmende fra formanden for Hjerteforeningen Sæby, Merethe Gaardbo, og skoleleder Kirsten Højrup, FOF Vendsyssel, der forestår billetsalget.

På plakaten er også Sigurd Barretts trio med jazz 28. maj.

Her er endnu billetter, og arrangementet afvikles i samarbejde mellem Hjerteforeningen Sæby, FOF Vendsyssel og Sæby Jazzfestival.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...