Søndagen markerede årets sidste flagnedspilning - og det skete med musikfest på havnen

SÆBY: På 31. år har trompetister fra Sæbygarden og Musikkorps Sæby trofast spillet flaget ned gennem hele sommeren - hver aften klokken 21 og søndag var årets sidste dag for flagnedspilning på Sæby Havn.

Er festligt program i musikkens tegn, sammensat af Sæby Tyrolerorkester, Sæbygarden og Musikkorps Sæby, skabte en god og hyggelig stemning hele dagen på Sæby Havn.

Inge Nørbjerg bød velkommen og bad vejrguderne om bedre vejr, inden Volstrup Harmonikaklub åbnede dagens program i regn og rusk, hvilket gav god plads på tilskuerpladserne.

Trio a’ capella fulgte efter og hen på eftermiddagen lykkedes det faktisk Ibens Kapel, at spille solen frem et kort øjeblik med Far til fire sangen - Det er sommer, det er sol og det er søndag.

Sæbygarden, Blue Note Choir, Sæby Tyrolerorkester og Sæby Gospelkor trodsede vejrguderne, som var mildnet, og holdt stemning og humør oppe ved de mange tilskuere, inden dagen stemningsfyldt blev afrundet med smukt klokkespil fra Sæby Kirke og festlig musik fra Musikkorps Sæby, hvor der blev sejlet op ad åen og sunget med på - Vi er røde, vi er hvide.

Klokken 21.00 blev flaget spillet ned for sidste gang i år, og derpå spillede alle trompetisterne, som på skift har stået for flagnedspilningerne gennem sommeren, solo ude på molerne.

Som prikken over i’et leverede alle trompetisterne i fællesskab - Der er et yndigt land.

Og ja, yndigt var det, trods vejr og vind, for med betagende kulisser som Sæby Havn, så kan det faktisk ikke gå helt galt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...