TORSLEV: Et pigehold fra 7. og 9. klasserne på Torslev Skole gjorde rent bord i den indledende runde af DBUs Skolefodboldturnering. Pigerne er videre til næste runde med en flot førsteplads i sportstaskerne.

Vejret viste sig ikke fra sin bedste side, da der blev fløjtet op til de første kampe i Hjallerup. Programmet bød på tre kampe i den indledende runde af skolefodbold, hvor pigerne fra Torslev Skole var i pulje med Klokkerholm, Hørby-Dybvad Skole og Hjallerup.

Det lidt kedelige vejr så dog ikke ud til at påvirke pigernes spil, og den første kamp mod Klokkerholm Skole endt med en sikker sejr på 8-0 til Torslev-pigerne. Det blev dog noget mere udfordrende i den næste kamp mod Hjallerup. Bolden ville bare ikke i nettet, selv om der var chancer nok, det lykkedes dog Torslev-pigerne at få listet et enkelt mål ind, og det er jo som bekendt nok til at vinde – når modstander ikke får scoret.

Sidste kamp blev et lokalopgør mod Hørby-Dybvad, og det gav vist ekstra kræfter, så både træner Henrik Nielsen og pigerne kunne slutte dagen af med en sikker 5-0 sejr.

Holdet er suveræn vinder af deres pulje og videre til næste runde, der spilles i Vraa i uge 38. Igen med tre kampe, hvor de to bedste hold går videre i turneringen.

Det skal blive spændende at se, hvor langt de lokale piger kan gå i den landsdækkende turnering, der slutter i foråret 2020.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...