Så åbnede Netto sin nye butik

SÆBY: Danmarks største discountkæde med dagligvarer, Netto, åbnede torsdag den 28. februar sin nyeste afdeling i Sæby.

I overværelse af 60-70 forventningsfulde kunder klippede Frederikshavn Kommunens 1. viceborgmester, Bjarne Kvist og butikschef Rasmus Bak den røde snor kl. 08.00.

Under akkompagnement af Nettos eget jazzorkester blev de fremmødte kunder budt på juice og chokoladeboller inden de myldrede ind for at gøre en god handel.

Udviklingsdirektør Carsten Hadbjerg glædede sig over, at der nu efter flere tilløb, endelig er lykkedes at få åbnet en Netto butik i Sæby og tilmed med den bedste placering i byen. I velkomsttalen til kunderne nævnte han, at de kunne glæde sig til at opleve en butik indrettet efter det nyeste koncept, hvor der bliver lagt vægt på, at det skal være en oplevelse at handle.

Bjarne Kvist bød repræsentanterne fra Salling Group og medarbejderstaben velkommen til Sæby og Frederikshavn Kommune. Jeg er helt sikker på, at I nok skal føle jer taget godt imod, fordi Nettobutikkerne er jo lig med kvalitetsvarer til fornuftige priser, og det er en kombination vi godt kan lide heroppe nordpå! Videre sagde viceborgmesteren, at priserne ikke er det eneste, der betyder noget for os forbrugere i dagens Danmark. Vi har også fokus på de gode værdier når vi handler, og også her kan I være med. I tager ansvar – både når det drejer som madspild, for at begrænse mængden af plastik i naturen, for mængden af affald og for god dyrevelfærd.

Nye butikker er altid godt for vi kunder, som får flere muligheder for at træffe valg som imødekommer de behov og ønsker vi har, sagde Bjarne Kvist.

Sidst på eftermiddagen kunne en glad butikschef konstatere, at det indtil nu havde været en helt forrygende dag med stort rykind og hvor alle tre kasselinjer har været betjent uafbrudt siden åbningen oplyser Rasmus Bak.

Det er entreprenørfirmaet Myhlenberg Byg A/S fra Arden der har haft ansvaret for opførelsen af den 1.200 m2 store bygning på Nordens Alle 1 for ejeren ATP, der har lejet bygningen ud til Netto. Åbningstiden er alle dage fra klokken 08.00 til 22.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...