SÆBY: Lyngså B.K. har i flere år været placeret i top tre i fodboldens serie 6 - r, uden regelmæssig træning.

Nu har bestyrelsen med Ib Thomsen i spidsen besluttet, at der skal ansættes en træner, der skal føre truppen med 24-25 spillere op i serie 5 - gerne allerede når turneringen slutter i juni.

Bestyrelsen har i flere år haft kig på den 57-årige Mogens Sørensen fra Asaa, som har stor erfaring som træner. Han har de seneste 20 år været førsteholdstræner for en række østvendsysselske fodbolds klubber. Sidste år valgte han at holde sabbatår, men har nu fået motivationen tilbage som træner og da han har godt kendskab til spillerne i Lyngså, var han straks klar da han fik muligheden. Han kender klubben som et godt sted at være med mange frivillige, der altid bakker op og laver mange arrangementer.

Inden standerhejsningen, lørdag 2. marts kl. 13.30, vil nuværende og nye spillere få mulighed for at deltage i et spillermøde, hvor de skal drøfte, hvilke ønsker de har til træningen og hvilke forventninger de har til hinanden og med træneren. 7.-10. marts er der træningslejr i Skallerup Seaside Resort,

- Efter træningslejren håber jeg, vi står godt rustet til at indlede turneringen i starten af april, siger Mogens Sørensen.

Trænerstaben består også af Polle Ottosen og Ib Thomsen som holdledere.

Når spillerne ikke er på fodboldbanen tilbydes de gratis brug af træningscentret og tennisbanen oplyser Ib Thomsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...