Rhododendronparken indtaget af Østervrå Ældrecenter

ØSTERVRÅ: Et besøg i Brønderslevs flotte Rhododendronpark blev en næsten berusende oplevelse til både sanser og sjæl for beboere og frivillige fra Østervrå Ældrecenter.

På en af årets første sommerdage havde De Frivillige inviteret beboerne på Østervrå Ældrecenter på udflugt til Brønderslev. Målet var den flotte Rhododendronpark, som netop i de dage viste sig i sin fulde og farverige pragt.

Bussen blev læsset med beboere, men derudover var der også ledsagerbiler, der transporterede kørestole og frivillige ”chauffører” til at skubbe, så alle kunne få det fulde udbytte af turen.

Det blev en næsten overvældende rundtur i den 25 år gamle og velplejede park, hvor de mange buske præsenterede sig i en overdådighed af flora, farver og dufte.

Til gengæld var det lidt underligt, at den gamle restaurant ”Hedelund” ikke længere fylder i parken. En ny og frisk anlagt græsplæne har erstattet mødestedet, som i generationer har været en del af Brønderslev og omegns DNA.

Kaffepause

Kaffetørsten meldte sig, og heldigvis var der et par ledige borde ved søbredden og ”Den hvide pavillon”, og her slog selskabet sig ned. Kaffe, juice og velsmagende kage var pakket med til turen af centrets køkken. De gode lækkerier fik underholdning med på vejen med udsigt til et svanepar og otte ællinger, der ivrigt guffede løs af de brødstumper, som besøgende i parken kastede ned til dem.

Efter en dejlig pause i de smukke omgivelser var det tid at vende næsen hjemad godt fyldt op af indtryk. Bussen havde da heller ikke kørt mange meter, før den første lige tog sig en lille blund. Det kan være hårdt, med al den friske luft, de mange indtryk og den megen motion.

De Frivillige er klar igen den 18. juni, hvor beboerne er inviteret til Bankospil på centrets første sal.

ÅB

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...