GF Forsikring i Frederikshavn og Hjørring efterlyser kandidater til pris

FREDERIKSHAVN: Mange vendelboer er aktive i foreninger eller i andre lokale sammenhænge, der er dybt afhængige af enkeltpersoners særlige overskud og mange frivillige timer. Det er enkeltpersoner, som alt for sjældent får den store tak og fejring, som de virkelig fortjener, mener GF Forsikring i Frederikshavn og Hjørring.

Du kender dem godt, og du værdsætter dem. Det er de mennesker, der gør en ekstra indsats til gavn for vores kvarter eller lokalsamfund. Dem, som gerne tager en ekstra tørn som træner i den lokale klub eller som frivillig i foreningen. Eller dem, som bare altid er der for at give en hjælpende hånd, når der er brug for det.

En undersøgelse fra Center for Frivilligt Socialt Arbejde viser, at næsten fire ud af ti har deltaget i frivilligt arbejde inden for de seneste 12 måneder, og tæt på hver anden dansker er medlem af en forening.

Eksperter peger da samtidig på, at vi i stigende grad søger nære fællesskaber og deleøkonomiske løsninger, for eksempel ud fra ønsket om at passe på miljøet eller at spare penge. Drivkraften kan også være mere interessebåret eller bare være ren lyst til at gøre noget for andre.

De er hverdagens stjerner

I alle sammenhænge er der enkeltpersoner, der - på den ene eller anden måde - trækker et ekstra stort læs, som sikrer, at tingene fungerer og bliver til noget. Det er dem, som man kunne kalde hverdagens stjerner. Og det er netop de mennesker, som GF Forsikring gennem kampagnen "Tak for dit overskud" ønsker at fejre:

- Vi kender de her mennesker som Tordenskjolds soldater. Det er dem, der bare altid tropper op og gør noget ekstra til gavn som os alle. Men det er også dem, vi ofte kommer til at tage for givet. Det håber vi på, at den her kampagne kan være med til at sætte fokus på. Vi vil gerne sige tak med maner, siger Jens Jørgen Vinther, som er formand for GF Nord, der har kontorer i både Frederikshavn og Hjørring.

Selskab med lokalt ejerskab

At netop GF Forsikring går ind i denne kampagne hænger nøje sammen med selskabets egen historie og lokale ejerskab:

- Det er på ingen måde tilfældigt, at netop vi i GF Forsikring kaster vores kræfter ind i den her kampagne. Vi er selv rundet af den lokale frivillighedskultur, hvor ildsjæle siden 1960’erne har trukket et stort læs for at sikre det lokale medlemsejerskab og de lokale kontorer, vi har i dag. Så for os er det helt naturligt at have fokus på at styrke det lokale og det nære, fortsætter Jens Jørgen Vinther.

Frist til 4. november

Hvis man kender en person i lokalområdet, som man mener fortjener et ekstra stort skulderklap for sine handlinger og særlige overskud, kan man frem til den 4. november gå ind og nominere på www.gfforsikring.dk/tak

Alle nomineringer bliver vurderet af en jury, og sidst på året vil GF Nord fejre de hverdagsstjerner, der bliver udvalgt i Vendsyssel. Sammen med anerkendelsen vil følge en gave, der senere bliver afsløret ved lokale overrækkelser.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...