FOF Vendsyssel, Hjerteforeningen Sæby og Sæby Jazzfestival inviterer til foredrag og koncerter

SÆBY: Tre af de helt store navne inden for musik og underholdning vil i løbet af det næste års tid optræde i Sæby.

Det drejer sig om skuespiller Jens Jacob Tychsen alias hr. Weyse fra ”Badehotellet”, foredragsholder Karen Marie Lillelund samt musiker og entertainer Sigurd Barrett med trio.

Alle arrangementer er blevet til som et samarbejde mellem Hjerteforeningen Sæby og FOF Vendsyssel, og ved Sigurd Barretts optræden indgår også Sæby Jazzfestival som arrangør.

Jens Jacob Tychsen underholder et par timer med ”Bag om badehotellet med Hr. Weyse”. Det sker tirsdag den 1. oktober kl. 19 i kulturhus ”Manegen” i Sæby.

Badehotellet er en seriesucces! Jens Jacob Tychsen – også kendt som Edward Weyse i den populære tv-serie – tager tilhørerne med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller historien bag Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm. Der er tale om et eksklusivt musikalsk foredrag med masser af fotos, film og sjove fraklip, som med garanti bringer latteren frem! Der bliver naturligvis også et genhør med flere af de skønne sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live. På allerbedste og mest charmerende Hr. Weise-manér kan man høre, hvordan sådan en serie egentlig bliver til, om samarbejdet med de andre skuespillere, dårlige anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet og meget, meget mere. Glæd dig også til at få testet din paratviden i den store Badehotellet-quiz!

”Hold balancen – nyd livet” er titlen på Karen Marie Lillelunds nye foredrag, som hun præsenterer torsdag den 2. april 2020 i kulturhus ”Manegen” i Sæby.

Karen Marie Lillelund var for nylig gæst i Sæby, hvor 250 tilhørere morede sig kosteligt hele aftenen. Da der var mere end 150 på venteliste, besluttede arrangørerne Hjerteforeningen Sæby og FOF Vendsyssel at kontakte Karen Marie Lillelund, der heldigvis straks sagde ja til at komme til Sæby endnu engang.

Som oplæg til ”Hold balancen - nyd livet!” hedder det, at livet ikke er en generalprøve med døden som premiere. Alligevel føles det indimellem, som om vi bare ræser af sted i forsøget på at nå en eller anden mållinje og glemmer at nyde vejen derhen.

Ifølge sygeplejersken Bronnie Ware, som i en årrække har talt med patienter på deres dødsleje, er en af de mest almindelige fortrydelser denne: ”Jeg ville ønske, at jeg havde tilladt mig selv være mere lykkelig.” Inspireret af det handler Karen-Marie Lillelunds nye foredrag om at leve livet fuldt ud og sørge for at få lidt med af det hele: kærlighed, karriere, familie, sundhed osv. Der er ingen løftede pegefingre - kun underholdende inspiration og måske et venligt skub til både at leve og nyde livet, mens vi har det.

Sigurd Barrett Trio med ”Sigurd Barrett Swingtime Jazz” kommer til ”Manegen” i Sæby om aftenen torsdag den 28. maj 2020 som led i næste års jazzfestival i Pinsen i Sæby.

Der er lagt op til showtime, når pianisten Sigurd Barrett og hans trio blænder op for høj cigarføring og en koncert ud over det sædvanlige. Swingtime Jazz er en hyldest til nogle af jazzens største koryfæer. Sigurd Barrett Trio består ud over Sigurd Barrett af trommeslageren Martin Klausen og bassisten Bjarne Christensen, der begge er fænomenale instrumentalister. Sigurd Barrett Trio – så swinger det!

Billetterne er netop blevet frigivet til salg hos FOF Vendsyssel.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...